Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου παίζει με το συναίσθημά σας – Είναι επικίνδυνη για τη Δημοκρατία

«Εκμεταλλεύεται το αγνό συναίσθημα των ανθρώπων για πολιτικούς σκοπούς. Αυτό δεν είναι μόνο επικίνδυνο, είναι βαριά ανήθικο»

Νέα σφοδρή επίθεση εναντίον της Ζωής Κωνσταντοπούλου εξαπέλυσε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, για την υπόθεση των Τεμπών.

Μιλώντας στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και στον Γιώργο Λιάγκα αναφέρθηκε εκτενώς στην υπόθεση των Τεμπών, στην απεργία πείνας του Πάνου Ρούτσι αλλά και τις τοποθετήσεις της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

«Θέλω να καταγγείλω στον ελληνικό λαό την προσπάθεια της Ζωής Κωνσταντοπούλου -την οποία θεωρώ επικίνδυνη για τη Δημοκρατία- να εκμεταλλεύεται το αγνό συναίσθημα των ανθρώπων για πολιτικούς σκοπούς. Αυτό δεν είναι μόνο επικίνδυνο, είναι βαριά ανήθικο.

 

«Η κυρία Κωνσταντοπούλου είναι δικηγόρος του Ρούτσι και ανεβαίνει και μιλάει στη Βουλή για τα Τέμπη. Δηλαδή ένας δικηγόρος μιλάει στη Βουλή κάθε μέρα για τον πελάτη του. Αυτά δεν γίνονται, αυτά είναι αδιανόητα. Θα έπρεπε να πει η κ. Κωνσταντοπούλου “μιλάω στη Βουλή για οτιδήποτε θέλετε εκτός από τα Τέμπη γιατί έχω πελάτες», ανέφερε.

Στο σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα ότι η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας έχει δικαίωμα να το κάνει αυτό, ο υπουργός Υγείας επέμεινε: «Το ασυμβίβαστο είναι το ποινικό ζήτημα. Εγώ μιλάω ηθικά, δεοντολογικά. Πας σε ένα δικαστήριο και επειδή ο πρόεδρος ή ο εισαγγελέας έχει γνωστό κάποιον διάδικο λέει “συγγνώμη, έχω γνωστό αυτόν, φεύγω”. Η κ. Κωνσταντοπούλου ούσα εκπρόσωπος ανθρώπων σε δικαστήριο, δηλαδή πελάτες, της πηγαίνει κάθε μέρα στη Βουλή και το κάνει πολιτικό ζήτημα».

Και κοιτάζοντας την κάμερα, τόνισε: «Γιατί το κάνει αυτό; Για να παρασύρει εσάς, παίζει με το συναίσθημά σας».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ακρίτα για Καρανίκα: «Ας του δώσει κάποιος μια θεσούλα στην κυβέρνηση να ηρεμήσει ο λακές του Άδωνι»
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε σε υψηλούς τόνους στις αναφορές του πρώην συμβούλου του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος είχε επικρίνει τη στάση της για τα επεισόδια εις βάρος του Αδωνι Γεωργιάδη και είχε ζητήσει τη διαγραφή της
Έλενα Ακρίτα και Νίκος Καρανίκας 5
Ο Μητσοτάκης ανακοίνωσε από τον Έβρο έργα υποδομής ύψους 30 εκατ. ευρώ για τον ποταμό: «Συζητιούνται πολλές δεκαετίες, έχει έρθει η ώρα να τα κάνουμε»
Κατά την επίσκεψή του σε πλημμυρόπληκτες περιοχές και στον Συνοριακό Σταθμό Κήπων, ο πρωθυπουργός έθεσε ως προτεραιότητα τα έργα για τη διασφάλιση νερού στον πρωτογενή τομέα και ανέδειξε την αναβάθμιση της βασικής πύλης προς την Τουρκία
Κυριάκος Μητσοτάκης στον Έβρο
6
Ο Χριστοδουλάκης παρουσίασε την πολιτική πλατφόρμα «Αλλαγή+» ενόψει του συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ
Ο βουλευτής προειδοποιεί ότι η εσωστρέφεια τροφοδοτείται όταν η προσυνεδριακή διαδικασία γίνεται «μηχανιστική» και όχι πολιτική, ενώ επαναλαμβάνει ότι το «όχι» σε συγκυβέρνηση με τη ΝΔ πρέπει να είναι «σαφές και καθαρό»
Πολιτική πλατφόρμα Χριστοδουλάκη
Το Μαξίμου σηκώνει το γάντι στον Σαμαρά: «Συνήθεις εκτός πραγματικότητας τοποθετήσεις»
Κυβερνητικά στελέχη απορρίπτουν τους ισχυρισμούς περί «δυνητικής εκχώρησης κυριαρχικών δικαιωμάτων» στη σύμβαση για τα οικόπεδα νοτίως της Κρήτης, ενώ παραπέμπουν και στον ΑΔΜΗΕ για την πορεία των ερευνών στην ηλεκτρική διασύνδεση με την Κύπρο
Μέγαρο Μαξίμου 5
Ο Καρανίκας υπερασπίζεται ξανά τον... Γεωργιάδη: «Αλλαγή στρατηγικής στην Υγεία, όχι διάλυση»
Ο πάλαι ποτέ στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα (πάλι) υπερασπίστηκε τον υπουργό Υγείας για τα επεισόδια στη Νίκαια και άσκησε κριτική στην αντιπολίτευση για «τοξικότητα»
Νίκος Καρανίκας
Νέες αιχμές Σαμαρά για κυριαρχικά δικαιώματα και ελληνοτουρκικά: Η κυβέρνηση να απαντήσει τώρα για Chevron και Κάσο
Ο πρώην πρωθυπουργός δηλώνει ότι «δεν δικαιούται να σιωπά», ζητεί απαντήσεις για όρους της σύμβασης έρευνας νότια της Κρήτης και θέτει ερωτήματα για τις αντικρουόμενες αναφορές Αθήνας και Λευκωσίας
Αντώνης Σαμαράς 20