Αθλητικά

Πρόεδρος σερβικής ομοσπονδίας μπάσκετ για Αντρέι Στογιάκοβιτς: Είμαστε σε επαφή, οι Έλληνες είναι αρκετά επιθετικοί

Μάχη Σερβίας και Ελλάδας για τον γιο του Πέτζα Στογιάκοβιτς

Ο πρόεδρος της σερβικής ομοσπονδίας μπάσκετ, Νεμπόισα Τσόβιτς, αναφέρθηκε στην περίπτωση του Αντρέι Στογιάκοβιτς.

Ο γιος του Πέτζα Στογιάκοβιτς, Αντρέι, δεν έχει αποφασίσει ακόμα σε ποια εθνική ομάδα θα αγωνιστεί. Σ’ αυτή της Ελλάδας ή της Σερβίας.

Ο νεαρός άσος μπορεί να αγωνιστεί σε όποια από τις δύο ομάδες θέλει, καθώς ο πατέρας του είναι Σέρβος και η μητέρα του Ελληνίδα (σ.σ. Αλέκα Καμηλά).

Ο πρόεδρος της σερβικής ομοσπονδίας αναφέρθηκε στον Αντρέι Στογιάκοβιτς, τονίζοντας ότι οι Έλληνες είναι επιθετικοί, ενώ οι Σέρβοι παθητικοί στην υπόθεση..

“Είμαστε σε επαφή μαζί του, πιο συγκεκριμένα με τον πατέρα του. Δεν αρκεί να είναι ένας από τους γονείς Σέρβος. Πρέπει να συνεργαστούμε με οικογένειες που έχουν μακρά ιστορία. Αυτή θα είναι μία από τις προτεραιότητές μας.

Πρέπει να επισκεφτούμε τους ανθρώπους και να δημιουργήσουμε επαφές. Οι Έλληνες είναι επιθετικοί, ενώ εμείς είμαστε παθητικοί. Γνωρίζω τον Πέτζα, έχουμε καλές σχέσεις”, τόνισε ο Τσόβιτς.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα