Ο Τζοέλ Εμπίντ έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά τα τελευταία χρόνια από τραυματισμούς, αλλά ετοιμάζεται πλέον για μία ακόμη επιστροφή στο NBA, αφού αγωνίστηκε με τους Φιλαδέλφεια Σίξερς στην Preseason.
Λίγο πριν ανοίξει η αυλαία της σεζόν στο NBA, ο Τζοέλ Εμπίντ πάτησε ξανά παρκέ στο Φιλαδέλφεια Σίξερς – Μινεσότα Τίμπεργουλβς, μετά από πάνω από 8 μήνες εκτός, λόγω ενός τραυματισμού στο γόνατο, στις αρχές του 2025.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ο Αμερικανός σέντερ είχε παίξει μόλις 19 παιχνίδια την περασμένη σεζόν, πριν τραυματιστεί και ενώ προερχόταν από μία σεζόν στην οποία και αναδείχθηκε MVP του πρωταθλήματος με την ομάδα της Φιλαδέλφεια.
A return to remember for Joel Embiid tonight
— NBA (@NBA) October 18, 2025
14 PTS | 7 REB | 8 AST | 3 STL | 18 MIN pic.twitter.com/AgnSIryKGn
Στην επάνοδό του στο παρκέ, ο Εμπίντ αγωνίστηκε για 19 λεπτά, έχοντας 14 πόντους, 7 ριμπάουντ και 8 ασίστ.