Αθλητικά

Ο Ματίας Αλμέιδα σε δύσκολη θέση στη Σεβίλλη – Κομβικό το ματς με την Οσασούνα

“Σύννεφα” για τον πρώην προπονητή της ΑΕΚ στη Σεβίλλη

Μπορεί η εντυπωσιακή νίκη επί της Μπαρτσελόνα να πανηγυρίστηκε έντονα στην Σεβίλλη, αλλά το 0/3 που ακολούθησε στη La Liga, έχει φέρει σε δύσκολη θέση τον προπονητή της ομάδας, Ματίας Αλμέιδα.

Η Σεβίλλη βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη 13η θέση της βαθμολογίας με 13 βαθμούς, γεγονός που έχει φέρει “σύννεφα” πάνω από τον Ματίας Αλμέιδα. Το μέλλον του Αργεντινού προπονητή στην ομάδα, φαντάζει αβέβαιο, σύμφωνα με όσα αναφέρει η “Mundo Deportivo”.

Όπως μάλιστα σημειώνεται, το επόμενο ματς απέναντι στην Οσασούνα (08.11.2025, 17:15) θεωρείται καθοριστικό για τον πρώην προπονητή της ΑΕΚ.

Κι αυτό διότι εκτιμάται ότι σε περίπτωση που οι Ανδαλουσιανοί δεν καταφέρουν να επιστρέψουν στις νίκες στην έδρα τους, θα γιγαντωθεί η κρίση και η αμφισβήτηση στο πλάνο του τεχνικού διευθυντή, Αντόνιο Κορδόν (ήταν αυτός που εισηγήθηκε την απόκτηση του Αλμέιδα).

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα