Αθλητικά

Πέθανε ο Σαμπέρ Καζέμι, σοκ στο παγκόσμιο βόλεϊ

Στο πένθος βυθίστηκε το παγκόσμιο βόλεϊ μετά την είδηση του θανάτου του Ιρανού

Ο Σαμπέρ Καζέμι ήταν εγκεφαλικά νεκρός εδώ και λίγες μέρες μετά από ηλεκτροπληξία που έπαθε σε πισίνα στο Κατάρ, όπου και αγωνιζόταν. Ο Ιρανός δεν υπήρχε τρόπος να κρατηθεί στη ζωή και πέθανε την Τετάρτη (05/11/25), βυθίζοντας στο πένθος το χώρο του παγκόσμιου βόλεϊ.

Ο 26χρονος πρώην αθλητής αποσυνδέθηκε από τη μηχανική υποστήριξη, καθώς δεν υπήρχε καμία ελπίδα να επανέλθει. Έτσι, τα ξημερώματα της Τετάρτης ο Ιρανός έφυγε από τη ζωή, μετά την ηλεκτροπληξία που είχε πάθει σε πισίνα στο Κατάρ.

Η είδηση αυτή έχει βυθίσει σε πένθος το παγκόσμιο βόλεϊ και όχι μόνο, καθώς και ο τρόπος θανάτου αλλά και η ηλικία του Σαμπέρ Καζέμι προκαλούν θλίψη και πόνο.

Ο Ιρανός στην καριέρα του πρόλαβε να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στα Asian Games, αλλά και ακόμα ένα χρυσό στο Asian Championship. Αγωνίστηκε σε ομάδες στο Ιράν, στο Κατάρ, στο Κουβέιτ και στην Τουρκία.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η Ομοσπονδία βόλεϊ του Ιράν

«Ο Σάμπερ Καζεμί δεν πρόλαβε να χαρίσει και άλλες στιγμές δόξας. Το ιρανικό βόλεϊ βυθίστηκε στο πένθος. Ο Σάμπερ Καζεμί, το νέο και αριστερόχειρο αστέρι του ιρανικού βόλεϊ, έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τετάρτης 5 Νοεμβρίου σε ηλικία 26 ετών, σκορπίζοντας βαθιά θλίψη στην οικογένεια του αθλήματος. Ο Καζεμί είχε νοσηλευθεί πριν από λίγες ημέρες σε νοσοκομείο της Τεχεράνης λόγω οξείας εγκεφαλικής βλάβης.

Παρά τις αδιάκοπες προσπάθειες της ιατρικής ομάδας να αποκαταστήσει τη λειτουργία του εγκεφάλου του, τελικά υπέστη εγκεφαλικό θάνατο και έσβησε σήμερα το πρωί. Ο Σάμπερ Καζεμί επρόκειτο να αγωνιστεί τη φετινή σεζόν με την ομάδα Al Rayyan του Κατάρ. Στις 16 Οκτωβρίου υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο ενώ έκανε αποθεραπεία σε πισίνα και μεταφέρθηκε επειγόντως στο νοσοκομείο. Στις 27 Οκτωβρίου, με τη συνδρομή της Ιρανικής Ομοσπονδίας Βόλεϊ και της ιατρικής του ομάδας, μεταφέρθηκε από τη Ντόχα στην Τεχεράνη, όμως, δυστυχώς, οι προσπάθειες ανάνηψης απέβησαν μάταιες.

Προς την σεβαστή οικογένεια Καζεμί και τη μεγάλη οικογένεια του ιρανικού βόλεϊ, Με βαθιά οδύνη και λύπη εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια για τον χαμό του αγαπητού Σάμπερ, ενός πολύτιμου παίκτη της εθνικής ομάδας βόλεϊ. Προσευχόμαστε στον Παντοδύναμο Θεό να χαρίσει αιώνια ανάπαυση και συγχώρεση στον εκλιπόντα και να δώσει υπομονή και δύναμη στην οικογένειά του και στους φίλους του».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα