Έξοδος

Τα γαστρονομικά events του Νοεμβρίου που δεν πρέπει να χάσεις

Από το επετειακό party του AMI και το κρητικό δείπνο στο Colonial, μέχρι τις οινικές βραδιές των Vibo Bistrot σε Γλυφάδα και Πειραιά — η πόλη γεμίζει γεύσεις, μουσική και ωραίες στιγμές.

Ο Νοέμβριος είναι γεμάτος αφορμές για έξοδο και καλό φαγητό και η Αθήνα κινείται σε έντονους ρυθμούς γεύσης, κρασιού και παρέας.

Το AMI (Περικλέους 44, Αθήνα, τηλ. 210 321 6002) γιορτάζει τρία χρόνια παρουσίας στην πόλη και το κάνει με ένα μεγάλο party την Τρίτη 11 Νοεμβρίου από τις 18:30 και μετά. Στα decks ανεβαίνουν οι Mind Enterprises, το εκρηκτικό DJ duo από την Ισπανία, με electro-italo vibes και δυνατή ενέργεια, ενώ στο bar κυριαρχούν signature cocktails με Campari.

Στο μενού, ένα exclusive Cicchetti Experience επιμελημένο από τρεις αναγνωρισμένους σεφ: τον Δήμο Σαμουράκη με ταρτάρ μοσχαριού, πίκλα αγκινάρας και lardo di Colonnata, τον Γρηγόρη Κική με πάπια και cocoa flakes, και τον Παύλο Κυριακή με bruschetta αγκινάρας, σελινόριζας, παρμεζάνας και τρούφας.

Ένα event που ενώνει γιορτή, μουσική και γεύση με την αστική ενέργεια του κέντρου.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ami (@ami_italianbistro)

Λίγο πιο νότια, το Colonial στο Golf της Γλυφάδας (Κωνσταντίνου Καραμανλή 21, Γλυφάδα, τηλ. 210 894 2692) μεταμορφώνεται το Σάββατο 15 Νοεμβρίου σε ένα κρητικό τραπέζι που υπογράφουν οι Γιάννης Μπαξεβάνης και Μυρσίνη Λαμπράκη. Το μενού είναι μια ωδή στην παράδοση του νησιού με χορταρικά, βότανα, ελαιόλαδο, ζύμες, τυριά και μέλι, όλα παρουσιασμένα με μοντέρνο τρόπο. Μια φιλόξενη εμπειρία που θυμίζει οικογενειακό τραπέζι, γεμάτο φροντίδα και αυθεντικότητα, όπως μόνο η Κρήτη ξέρει να προσφέρει.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Colonial Glyfada (@colonialglyfada)

Τα Vibo Bistrot (Αγγέλου Μεταξά 48, Γλυφάδα, τηλ. 210 898 0092 & Φίλωνος 45, Πειραιάς, τηλ. 210 429 6222) συνεχίζουν τον Νοέμβριο με τις Vibo Wine Stories, μια σειρά βραδιών αφιερωμένων αυτή τη φορά στα κρασιά της Πελοποννήσου και του Semeli Estate. Στις 19 και 20 Νοεμβρίου, οι επισκέπτες θα δοκιμάσουν τρεις χαρακτηριστικές ετικέτες: τη Μαντινεία Π.Ο.Π. 100% Μοσχοφίλερο, τη Nemea Reserve Π.Ο.Π. Αγιωργίτικο και το Delear Ροζέ, ένα δροσερό χαρμάνι Syrah και Grenache Rouge. Οι άνθρωποι του Κτήματος θα βρίσκονται εκεί, παρουσιάζοντας το ύφος, τη φιλοσοφία και την οινοποιητική παράδοση πίσω από κάθε ετικέτα.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη vibo_bistrot_piraeus (@vibo_bistrot_piraeus)

Αν ψάχνεις προτάσεις  για να περάσεις καλά στην Αθήνα τον Νοέμβριο, αυτά τα τρία spots συνθέτουν από μόνα τους έναν μικρό γαστρονομικό οδηγό. Με προτάσεις που έχουν χαρακτήρα και γεύση, αποδεικνύουν ότι η πόλη δεν σταματά να δοκιμάζει και να γιορτάζει με τον δικό της σύγχρονο ρυθμό.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Έξοδος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Έξοδος: Περισσότερα άρθρα
Κωνσταντίνος Θεοδωρακόπουλος: Η Αθήνα βρίσκεται στο top 5 των πόλεων του κόσμου με τα καλύτερα μπαρ
O συνιδιοκτήτης του Bar in Front of The Bar μιλά για την generation Z και το πως αντιμετωπίζει το αλκοόλ, αλλά και για το ξεκίνημα του πολυβραβευμένου σποτ της οδού Πετράκη, αποκαλύπτοντας το μυστικό της επιτυχίας του
Κωνσταντίνος Θεοδωρακόπουλος: Η Αθήνα βρίσκεται στο top 5 των πόλεων του κόσμου με τα καλύτερα μπαρ