Ελλάδα

Συνελήφθη αρχηγικό μέλος του Ρουβίκωνα για την επίθεση σε γραφεία λάθος εταιρείας

Μέλη της οργάνωσης έσπασαν με βαριοπούλες τις τζαμαρίες των γραφείων

Χειροπέδες πέρασε η αστυνομία σε αρχηγικό μέλος του Ρουβίκωνα τα ξημερώματα της Τρίτης (3/2/2026), μετά την επίθεση που έκανε σε λάθος επιχείρηση, που βρισκόταν δίπλα στα γραφεία της «Βιολάντα» στις Αχαρνές.

Η επίθεση είχε γίνει χθες τα ξημερώματα (2/2/2026), με τα μέλη του Ρουβίκωνα να πηδούν τα κάγκελα και να σπάνε με βαριοπούλες τις τζαμαρίες των συγκεκριμένων γραφείων στις Αχαρνές, θεωρώντας ότι ήταν αυτά της «Βιολάντα».

Τα γραφεία της «Βιολάντα», όμως, της εταιρείας στην οποία σημειώθηκε έκρηξη σε εργοστάσιο στα Τρίκαλα, στοιχίζοντας τη ζωή σε πέντε εργαζόμενες, βρίσκονταν πίσω από την επιχείρηση στην οποία τελικά εισέβαλαν.

Το ηγετικός μέλος της αντιεξουσιαστικής οργάνωσης «Ρουβίκωνας» αντιμετωπίζει μεταξύ άλλων την κατηγορία της απείθειας, ενώ συνελήφθη για ηθική αυτουργία.

Η οργάνωση είχε βγάλει ανακοίνωση λέγοντας ότι «έγινε λάθος» και ότι «υπήρξε λάθος αποδέκτης», χωρίς όμως να ζητάει συγγνώμη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κεκλεισμένων των θυρών η δίκη του πρώην αστυνομικού της Βουλής για τη σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών της οικογένειας
Το δικαστήριο υιοθέτησε τη σχετική εισαγγελική πρόταση για διεξαγωγή της δίκης κεκλεισμένων των θυρών, προκειμένου να προστατευτεί η ανηλικότητα των νεαρών θυμάτων
Ο αστυνομικός της Βουλής
Νέα στοιχεία για την εξαφάνιση της 16χρονης Λόρα: Η γυναίκα «κλειδί» στην υπόθεση και η καταγγελία της στις γερμανικές αρχές
Πρόκειται για την γυναίκα που είχε κάνει την καταγγελία στις γερμανικές αρχές για τον πατέρα της Λόρα με αποτέλεσμα η 16χρονη να καταλήξει για λίγες μέρες σε δομή
Λόρα 8