Πολιτική

Μαρία Καρυστιανού: Ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας από τον Δημήτρη Νατσιό – «Μετα χαράς θα την δεχόμουν στη Νίκη»

Ο πρόεδρος του κόμματος τη χαρακτηρίζει «αξιόλογη και σοβαρή κυρία», διευκρινίζοντας ότι δεν υπήρξε καμία «βολιδοσκόπηση» πριν ανακοινώσει δικό της κόμμα
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο πρόεδρος της Νίκης, Δημήτρης Νατσιός, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας με τη Μαρία Καρυστιανού, δηλώνοντας ότι –υπό διαφορετικές συνθήκες– θα τη δεχόταν «μετά χαράς» στο κόμμα του. Μιλώντας για την κ. Καρυστιανού, τη χαρακτήρισε «αξιόλογη και σοβαρή κυρία», υποστηρίζοντας ότι «ταυτίζονται οι απόψεις της με τη Νίκη», διευκρινίζοντας ωστόσο πως πρόκειται για απάντηση σε υποθετικό ερώτημα.

Ο Δημήτρης Νατσιός τόνισε ότι, πριν από την ανακοίνωση της Μαρίας Καρυστιανού για τη δημιουργία δικού της κόμματος, δεν είχε υπάρξει καμία πρόταση ή «βολιδοσκόπηση» εκ μέρους της Νίκης. «Δεν το σκεφτήκαμε γιατί ξέρουμε ότι αυτή η γυναίκα κάνει τον αγώνα της για να αποκαλυφθεί το έγκλημα των Τεμπών. Από σεβασμό δεν πλησιάσαμε», ανέφερε, επιχειρώντας να αποδώσει τη στάση του κόμματος σε θεσμική απόσταση από την προσωπική της διαδρομή.

 

Παράλληλα, ο πρόεδρος της Νίκης απέφυγε να δώσει καθαρή απάντηση για το αν θα επιδιώξει συνεργασία με το κόμμα που ετοιμάζει η Μαρία Καρυστιανού, χωρίς ωστόσο να αποκλείει το σενάριο. Όπως είπε, η τοποθέτησή του θα εξαρτηθεί από το πλήρες πολιτικό πρόγραμμα και από τα πρόσωπα που θα το πλαισιώσουν: «Όταν θα εξαγγείλει όλες τις θέσεις για πολλά θέματα σοβαρά και κρίσιμα και δούμε από ποια πρόσωπα πλαισιώνονται, θα τοποθετηθούμε», σημείωσε, προσθέτοντας ότι «δεν μπορείς να πεις εκ προοιμίου να συνεργαστείς» χωρίς «την πλήρη εικόνα».

Ο πρόεδρος της Νίκης επανέλαβε, δε, ότι το κόμμα του έχει αποδείξει –όπως είπε– τη «σοβαρότητα και την ακεραιότητά» του στη Βουλή τα τελευταία χρόνια, ενώ δήλωσε ότι «τιμά» την κ. Καρυστιανού, καταγγέλλοντας παράλληλα την –κατά την άποψή του– ευκολία με την οποία ο δημόσιος λόγος την «εγκωμιάζει» τη μία ημέρα και «την πετά στο εξώτερο» την επόμενη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Δένδιας από Κέρκυρα: Χρέος μας η διατήρηση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας
Στις επετειακές εκδηλώσεις για την Ένωση της Επτανήσου με την Ελλάδα, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας συνέδεσε την ιστορική μνήμη με το σημερινό καθήκον απέναντι σε «οιεσδήποτε επιβουλές»
Νίκος Δένδιας, Κέρκυρα
«Καρφί» Κακλαμάνη σε Ανδρουλάκη για επιστολική ψήφο: «Ας ξέρουμε πόσες φορές την έχει χρησιμοποιήσει το κόμμα μας»
Ο πρόεδρος της Βουλής απάντησε στις αιχμές του προέδρου του ΠΑΣΟΚ για την ψηφοφορία στην υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ, παραθέτοντας στοιχεία για τη χρήση της επιστολικής ψήφου από όλες τις ΚΟ
Νικήτας Κακλαμάνης
Παύλος Γερουλάνος για υποκλοπές: Η ΝΔ φωνάζει ένοχη, και το κάνει μόνη της
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ έστειλε μήνυμα προγραμματικών συγκλίσεων, άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση για ΟΠΕΚΕΠΕ και ΕΥΠ και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο πρότασης δυσπιστίας
Παύλος Γερουλάνος