Αθλητικά

ΑΕΚ – Ράγιο Βαγιεκάνο: Τα δύο γρήγορα γκολ της Ένωσης που έβαλαν «φωτιά» στην Allwyn Arena

Ο Ζίνι έκανε το 1-0, με τον Μαρίν να διαμορφώνει το 2-0 του ημιχρόνου

Η ΑΕΚ κατάφερε να ξαναμπεί από νωρίς στη “μάχη” για την πρόκριση επί της Ράγιο Βαγεκάνο στο Conference League, αφού πέτυχε δύο γκολ πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης.

Έχοντας χάσει με 3-0 στο πρώτο παιχνίδι της Ισπανίας, η ΑΕΚ ήθελε να ξεκινήσει δυνατά τη ρεβάνς με τη Ράγιο Βαγεκάνο μπροστά στους οπαδούς της και τα κατάφερε με τον Ζίνι να ανοίγει το σκορ μόλις στο 13ο λεπτό του αγώνα, με φοβερό σουτ από κοντά.

Η ομάδα του Μάρκο Νίκολιτς συνέχισε όμως στον ίδιο ρυθμό και στο 36′ ο Μαρίν την έφερε ακόμη πιο κοντά σε… θρίλερ πρόκρισης, αφού έκανε το 2-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε έτσι, με την Ένωση να έχει βρεθεί ένα γκολ μακριά από την ισοφάριση του σκορ του πρώτου αγώνα.

Το γκολ του Ζίνι

Το πέναλτι του Μαρίν

Η ΑΕΚ θα ψάξει έτσι την ανατροπή στο δεύτερο μέρος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα