Αθλητικά

ΠΑΟΚ: Προς Eurocup ο «δικέφαλος του Βορρά» τη νέα σεζόν

Αλλάζει στάτους ο ΠΑΟΚ και το πιο πιθανό είναι να αγωνιστεί στο Eurocup τη σεζόν 2026/27
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η έλευση του Αριστοτέλη Μυστακίδη στον ΠΑΟΚ έφερε μεγάλες αλλαγές στην ομάδα από την πρώτη κιόλας μέρα και αυτό θα συνεχιστεί με τον «δικέφαλο του Βορρά» να αγωνίζεται στο Eurocup την νέα σεζόν.

Ο στόχος της Euroleague θα έρθει σταδιακά στον ΠΑΟΚ, καθώς θα περάσει πρώτα από το μονοπάτι του Eurocup. Οι Θεσσαλονικείς θα προσπαθήσουν να κατακτήσουν τη διοργάνωση για να καταφέρουν να πετύχουν το μεγάλο στόχο για τη συμμετοχή στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Η πρόσληψη του Τρινκιέρι προμήνυε την αλλαγή στη διοργάνωση που θα συμμετέχει ο ΠΑΟΚ, με το Eurocup εκτός συγκλονιστικού απροόπτου να ανοίγει τις πόρτες του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
«Θρίλερ» με το μέλλον του Εργκίν Αταμάν στον Παναθηναϊκό, θα συναντηθεί με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο την Πέμπτη
Το «τριφύλλι» διαψεύδει τα σενάρια και ενημέρωσε ότι η σημερινή προπόνηση ήταν προαιρετική και το μεσημέρι της Πέμπτης οι παίκτες θα προπονηθούν από τον Αταμάν
Ο Εργκίν Αταμάν 30