Αθλητικά

ΑΕΚ: Στην Ολλανδία το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της Ένωσης

Στις 6 Ιουλίου ξεκινάει η νέα σεζόν για την Ένωση
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η ΑΕΚ θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στην Ολλανδία και συγκεκριμένα στο Άπελντορν για να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για τα πλέι οφ του Champions League.

Το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ΑΕΚ θα ξεκινήσει στις 6 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί στις 2 Αυγούστου στην Ολλανδία. Η προετοιμασία θα διεξαχθεί σε δύο κομμάτια και ενδιάμεσά τους θα υπάρξει ένα διάλειμμα 3-4 ημερών.

Όσον αφορά τα φιλικά, αυτά δεν είναι ακόμα κλεισμένα σε επίπεδο ανακοινώσεων, αφού εκκρεμούν κάποια διαδικαστικά, όπως συνεννοήσεις με τοπικές αρχές. 

Η κλήρωση των πλέι οφ του Champions League στις 3 Αυγούστου, με την ΑΕΚ τότε να μαθαίει την αντίπαλό της. Το πρώτο ματς θα πραγματοποιηθεί 18/19 Αυγούστου, ενώ η ρεβάνς θα γίνει στις 25/25 Αυγούστου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
«Θρίλερ» με το μέλλον του Εργκίν Αταμάν στον Παναθηναϊκό, θα συναντηθεί με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο την Πέμπτη
Το «τριφύλλι» διαψεύδει τα σενάρια και ενημέρωσε ότι η σημερινή προπόνηση ήταν προαιρετική και το μεσημέρι της Πέμπτης οι παίκτες θα προπονηθούν από τον Αταμάν
Ο Εργκίν Αταμάν 21