Αθλητικά

“18 τίτλοι και… όλοι μέσα στο γήπεδο” – Φιέστα στο Μιλάνο

Οι παίκτες της Μίλαν πανηγύρισαν την κατάκτηση του 18ου πρωταθλήματος με το δικό τους τρόπο... Με πανό που κρατούσαν, έδωσαν απάντηση στα 18 πρωταθλήματα που έχει πάρει η Ίντερ.  Δείτε βίντεο.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η φιέστα της Μίλαν ξεκίνησε από νωρίς με τους παίκτες της ομάδας να διασχίζουν την Πλατεία Duomo πάνω σε ανοιχτό πούλμαν και τους 50.000 οπαδούς τους να παραληρούν.


Την παράσταση έκλεψε το πανό που κρατούσαν οι παίκτες και έλεγε: “18 πρωταθλήματα και όλα μέσα στο γήπεδο” αναφερόμενο στην Ίντερ που έχει και αυτή 18 αλλά το ένα το πήρε στα χαρτιά, ελέω Καλτσιόπολι.


Λίγο αργότερα η γιορτή μεταφέρθηκε στο Σαν Σίρο όπου οι ροσονέρι νίκησαν άνετα με 4-1 την Κάλιαρι, πρώην ομάδα του Αλέγκρι και έδωσαν ακόμη πιο πανηγυρικό τόνο στη φιέστα.

Δύο γκολ πέτυχε ο Ρομπίνιο και από ένα Γκατούζο και Σέεντορφ. Για την Κάλιαρι είχε μειώσει σε 3-1 ο Κόσου. Στα αξιοσημείωτα η επιστροφή του Ιντσάγκι μετά από πολύμηνη απουσία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα