Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Αναστασίου: Πρέπει να ντρεπόμαστε ως κοινωνία

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

 Αποηγοητευμένος με όσα έγιναν πριν τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Αναστασίου.

 Αναλυτικά όσα είπε:

“Όλοι θέλαμε σήμερα το παιχνίδι να είναι γιορτή. Όσα έγιναν στην αρχή είναι ντροπή για όλους μας. Συγχαρητήρια στη διοίκηση που ήθελε να φέρει οπαδούς, γιατί αυτό πρέπει να γίνεται. Όμως ως χώρα δεν έχουμε τον πολιτισμό να δεχτούμε κάτι τέτοιο. Είναι ντροπή σαν χώρα το 2014 να μην μπορούμε να ευχαριστηθούμε ένα παιχνίδι. Δεν αναφέρομαι σαν Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός ή οτιδήποτε άλλο. Όλοι σαν κοινωνία θα πρέπει να ντρεπόμαστε γι’ αυτό που έγινε σήμερα. Ντροπή”.

Για το παιχνίδι: “Ξέραμε ότι θα είναι εντελώς διαφορετικός ο ΠΑΟΚ σε σχέση με το Κύπελλο. Από τη στιγμή που προηγηθήκαμε ξέραμε ότι έπρεπε να βάλουμε και δεύτερο γκολ για να τελειώσουμε το παιχνίδι. Δεν το καταφέραμε, όπως το ίδιο πάθαμε την Τετάρτη. Όσο μένει ο αντίπαλος στο παιχνίδι και χάνουμε ευκαιρίες είναι επικίνδυνα. Δεν είχαμε καθαρό μυαλό στο τελευταίο μισάωρο. Ο ΠΑΟΚ ρίσκαρε παίζοντας πιο επιθετικά. Έτσι όπως πήγε το παιχνίδι το 1-1 κρίνεται δίκαιο. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για τη συμπεριφορά τους. Πλην ενός ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ ο οποίος αντέδρασε άσχημα στη φυσούνα. Αν γραφτεί στο φύλλο αγώνα θα το μάθετε, αλλιώς δεν έχει νόημα να το αναφέρω”.

Για τον Σαλπιγγίδη και το γκολ του: “Είναι ένας παίκτης ποιοτικός και πάντα επικίνδυνος, με μεγάλο ήθος. Περνάει μία δύσκολη περίοδο μετά τον τελικό, όμως είναι πάντα επικίνδυνος. Δεν λειτουργήσαμε καλά στη φάση, και το ένστικτο του Σαλπιγγίδη, είναι ειδικός σε τέτοιες φάσεις τον βοήθησε να ισοφαρίσει και να χάσουμε δύο πόντους”.

O Ινσαουράλδε έριξε μπουνιά στον Κουτρουμπή, στη φυσούνα!

Η…εκδίκηση του “Σάλπι” έβαλε “φωτιά” στα πλέι-οφ!


Μετακίνηση παρωδία! Πεδίο μάχης η Λεωφόρος (PHOTOS+VIDEOS)


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε