Κυριακή, 28 Απρ.
22oC Αθήνα

Η…εκδίκηση του “Σάλπι” έβαλε “φωτιά” στα πλέι-οφ!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης εξιλεώθηκε για τις χαμένες ευκαιρίες στον τελικό του κυπέλλου, ισοφαρίζοντας στο 84΄τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και προκάλεσε… χαμό στα πλέι-οφ. Τρεις ομάδες στην πρώτη θέση με 4 βαθμούς. Σοβαρά επεισόδια πριν την σέντρα.

Το LIVE του αγώνα

Ο ΠΑΟΚ μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 13΄όταν η κεφαλιά του Βούκιτς πέρασε άουτ. Επτά λεπτά αργότερα όμως, ο Παναθηναϊκός πήρε το προβάδισμα όταν μετά το φάουλ του Χουχούμη ο Σίλντενφελντ με κεφαλιά σημάδεψε το δοκάρι και η μπάλα έφτασε στον Πέτριτς ο οποίος με δυνατό σουτ την έστειλε στα δίχτυα.

Μετά το δυναμικό ξεκίνημα των δύο ομάδων ο ρυθμός έπεσε και το ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς άλλες αξιόλογες φάσεις.

Στο δεύτερο μέρος ο “δικέφαλος του βορρά” ανέβασε σταδιακά την απόδοση του και κατάφερε να κερδίσει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο. Στο 68΄ο Σαλπιγγίδης δεν μπόρεσε να νικήσει τον Καπίνο σε ανεπανάληπτο τετ ατετ, ενώ στο 72΄ ήταν η σειρά του Μπεργκ να αστοχήσει από πλεονεκτική θέση.

Στο τελευταίο 20λεπτο ο Παναθηναϊκός κλείστηκε και το πλήρωσε αφού στο 84΄ο Λίνο έβγαλε σέντρα πάρε-βάλε στον Σαλπιγγίδη που από κοντά έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα.

Το 1-1 δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε και πλέον η κατάσταση στην βαθμολογία των πλέι-οφ μετά από 2 αγώνες διαμορφώνεται ως εξής:

ΠΑΟΚ 4
Παναθηναϊκός 4
Αστέρας Τρίπολης 4
Ατρόμητος 4

Επόμενη αγωνιστική (3η):

Τετάρτη 7 Μαϊου

ΠΑΟΚ – Ατρόμητος
Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός

Μετακίνηση παρωδία! Πεδίο μάχης η Λεωφόρος (PHOTOS+VIDEOS)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε