Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Basket League: Μπρέικ το Λαύριο στην Πάτρα και στα «σχοινιά» ο Προμηθέας

Basket League: Μπρέικ το Λαύριο στην Πάτρα και στα «σχοινιά» ο Προμηθέας
ΦΩΤΟ Intime

Tο Λαύριο «ισοπέδωσε» τον Προμηθέα στην Πάτρα στο 4ο ματς της σειράς των ημιτελικών της Basket League και πλέον ισοφάρισε σε 2-2, έχοντας την ευκαιρία πλέον στην έδρα του να πάρει ιστορική πρόκριση στους τελικούς όπου περιμένει ήδη ο Παναθηναϊκός.

Η παραγωγικότητα και το πείσμα του Λαυρίου έφεραν την ισοφάριση (2-2) στην ημιτελική σειράς της Basket League, με την ομάδα του Χρήστου Σερέλη να την επιστρέφει στην έδρα της, όπου στο Game 5 με τον Προμηθέα Πατρών (29/5) θα αναδειχθεί ο αντίπαλος του Παναθηναϊκού στους τελικούς. Το Λαύριο επικράτησε 92-77 των Αχαιών στο «Δ. Τόφαλος», με τους φιλοξενούμενους να επιστρέφουν από το εις βάρος τους 0-2 στη σειρά και να διεκδικούν στα ίσα την ανατροπή και την ιστορική πρόκρισή τους.

Στους 29 πόντους σταμάτησε ο Κάρτερ, ενώ από 15π. είχαν οι Ντέιβις και Κόζι, ενώ από 13π. οι Μουράτος και Ντιαλό. Επίσης, η μεγάλη διαφορά έγινε στα τρίποντα, με την ομάδα του Σερέλη να ολοκληρώνει το ματς με 13/35 και εκείνη του Γιατρά μόλις 3/23. Από τον Προμηθέα, ξεχώρισε ο Δημήτρης Αγραβάνης με 21 πόντους και 10 ριμπάουντ. Άλλους 15π. είχε ο Τζέριαν Γκραντ, με τον αδερφό του Τζεράι να επιστρέφει, να πετυχαίνει 11π., αλλά να αποχωρεί με ενοχλήσεις σε κρίσιμο σημείο στο τρίτο δεκάλεπτο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις