Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Champions League: Ατλέτικο – Πόρτο 2-1, Μπριζ – Λεβερκούζεν 1-0

Champions League: Ατλέτικο – Πόρτο 2-1, Μπριζ – Λεβερκούζεν 1-0
Reuters

Απίστευτα πράγματα εκτυλίχθηκαν στο Μετροπολίτανο για τον 2ο όμιλο του Champions League. Ατλέτικο Και Πόρτο ήταν μέχρι το 90ο λεπτό στο 0-0, αλλά στις καθυστερήσεις ήρθαν τα πάνω κάτω με αλλεπάλληλες εναλλαγές συναισθημάτων και την Ατλέτικο τελικά να χαμογελάει με τον Γκριεζμάν να δίνει τη νίκη στους ροχιμπλάνκος στη τελευταία φάση του αγώνα. 

Σε ένα ματς που μέχρι το 90ο λεπτό δεν είχε ιδιαίτερες φάσεις και θα ξεχνάγαμε εύκολα, οι δυο ομάδες φύλαγαν το καλύτερο για το τέλος. Η Ατλέτικο προηγήθηκε στο 91ο λεπτό με τον Ερμόσο αλλά 6 λεπτά αργότερα η Πόρτο κέρδισε πέναλτι μετά από χέρι του σκόρερ εντός περιοχής και τον Ουρίμπε να ευστοχεί από την άσπρη βούλα ισοφαρίζοντας για τους δράκους.

Και ενώ όλα έδειχναν ότι οδεύουμε προς ισόπαλο αποτέλεσμα, οι ροχιμπλάνκος δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και με κεφαλιά του Γκριεζμάν μετά από κεφαλιά πάσα του Βίτσελ έκαναν το 2-1, βάζοντας φωτιά στο Μετροπολιτάνο και τον Τσόλο Σιμεόνε να κάνει ”κατοστάρι” προκειμένου να πανηγυρίσει μαζί με τους παίκτες του.

Στο άλλο ματς του ομίλου η Μπριζ με γκολ του 19χρονου Σίλα, επικράτησε της Λεβερκούζεν και άρχισε τις υποχρεώσεις της στο Champions League.

Βαθμολογία
Ατλέτικο 3 (2-1)
Μπριζ 3 (1-0

Λεβερκούζεν 0 (0-1)
Πόρτο 0 (1-2)

Περισσότερα σε λίγο…

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις