Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Champions League: Δικαιώθηκε η Ατλέτικο Μαδρίτης – Γεμάτο το γήπεδο με Μάντσεστερ Σίτι

Champions League: Δικαιώθηκε η Ατλέτικο Μαδρίτης – Γεμάτο το γήπεδο με Μάντσεστερ Σίτι

Το Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο (CAS) ανακοίνωσε σήμερα ότι ανέστειλε την απόφαση της UEFA για το μερικό κλείσιμο του γηπέδου της Ατλέτικο Μαδρίτης στον αποψινό δεύτερο προημιτελικό του Champions League με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Η UEFA διέταξε τη Δευτέρα την Ατλέτικο να διασφαλίσει ότι τουλάχιστον 5.000 θέσεις στο “Wanda Metropolitano” θα έμεναν κενές, τιμωρώντας την ισπανική ομάδα για «μεροληπτική συμπεριφορά» των οπαδών της και ρίψη αντικειμένων.

Η Ατλέτικο άσκησε έφεση στο CAS και το δικαστήριο ανέστειλε την απόφαση της UEFA, «λαμβάνοντας υπόψη τις σοβαρές επιπτώσεις στην τοπική ασφάλεια, εάν το μερικό κλείσιμο του γηπέδου έπρεπε να επιβληθεί σε αυτή τη φάση», όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της.

Έτσι, όλοι οι φίλαθλοι με εισιτήρια για τον αγώνα ρεβάνς, ο οποίος θα διεξαχθεί αργότερα απόψε, θα επιτρέπεται να παρευρεθούν στο γήπεδο, όπως ανακοίνωσε η Ατλέτικο.

Η UEFA είχε επίσης διατάξει την Ατλέτικο να επιδείξει ένα πανό με την ένδειξη «#NoToRacism» και το λογότυπο της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.

Η Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα νίκησε στον πρώτο αγώνα με 1-0 χάρη στο γκολ του Κέβιν ντε Μπρόινε. Η ομάδα που θα προκριθεί στα ημιτελικά θα αναμετρηθεί με τη Ρεάλ Μαδρίτης, που απέκλεισε χθες την Τσέλσι -στην παράταση- με συνολικό σκορ 5-4.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις