Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Champions League: Μίλαν – Ντιναμό Ζάγκρεμπ 3-1, Σαχτάρ – Σέλτικ 1-1

Champions League: Μίλαν – Ντιναμό Ζάγκρεμπ 3-1, Σαχτάρ – Σέλτικ 1-1
Reuters

Η Μίλαν κατέβηκε διαβασμένη στο Σαν Σίρο, επικρατώντας 3-1 της Ντιαναμό Ζάγκρεμπ και πέτυχε την πρώτη νίκη για τον 5ο όμιλο του Champions League. Τον βαθμό της ισοπαλίας μοιράστηκαν Σέλτικ και Σαχτάρ.

Η Μίλαν κατάφερε και πήρε την πρώτη της νίκη στο Σαν Σίρο από το 2013 επικρατώντας σχετικά εύκολα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με 3-1 και πήρε κεφάλι στον 5ο όμιλο του Champions League.

Η ομάδα του Πιόλι προηγήθηκε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου ύστερα από πέναλτι που κέρδισε ο Λεάο και εκτέλεσε εύστοχα ο Ζιρού. 

Οι ροσονέρι απλοποίησαν την κατάσταση με το γκολ του Σαλεμάκερς, δίνοντας προβάδισμα δυο τερμάτων στην ομάδα του Μιλάνο.

Το υπέροχο γκολ του Όρσιτς μπορεί να έβαλε θεωρητικά στο παιχνίδι τους Κροάτες, αλλά η ομάδα του Πιόλι δεν απειλήθηκε και με γκολ του Τομάζο Πομπέγκα σφράγισε τη νίκη ανεβαίνοντας στην κορυφή του πέμπτου ομίλου.

Στην Πολωνία (έδρα της Σαχτάρ λόγω της εμπόλεμης κατάστασης στην Ουκρανία μετά τη ρωσική εισβολή) η Σέλτικ ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και προηγήθηκε στο 10′ με το αυτογκόλ του Μπονταρένκο. Η Σαχτάρ έφερε το ματς στα ίσα με τον Μούντρικ στο 29′ (1-1), το οποίο δεν άλλαξε ως το φινάλε παρά τις μεγάλες ευκαιρίες που έχασαν στο φινάλε οι Σκωτσέζοι. Ο Γιώργος Γιακουμάκης πέρασε αλλαγή στο 68ο λεπτό στη θέση του Φουρουχάσι.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις