Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Champions League: Σέλτικ – Ρεάλ Μαδρίτης 0-3, Λειψία – Σαχτάρ Ντόνετσκ 1-4

Champions League: Σέλτικ – Ρεάλ Μαδρίτης 0-3, Λειψία – Σαχτάρ Ντόνετσκ 1-4
Φωτογραφία Reuters

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα με τη Σέλτικ επικρατώντας στη Σκωτία με 3-0. Ιστορικός θρίαμβος για Σαχτάρ η οποία διέλυσε τη Λειψία με 4-1 μέσα στη Γερμανία για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Η Σαχτάρ Ντόνετσκ των πολλών προβλημάτων κατάφερε να πετύχει με ευρεία νίκη επί της Λειψίας με 4-1, σοκάροντας του Γερμανούς οι οποίοι ήταν απογοητευτικοί  στην αναμέτρηση. Πρωταγωνιστές για τους Ουκρανούς οι Σβεντ και Μούντρικ, με τον πρώτο να σκοράρει δύο φορές και τον δεύτερο να πετυχαίνει ένα γκολ και να δίνει μία ασίστ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το τέλος της αναμέτρησης οι ποδοσφαιριστές της Σαχτάρ βγάλανε φωτογραφία με τη σημαία της Ουκρανίας, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα ελέω και του πολέμου που μαίνεται στη χώρα τους.

Ο Κάρλο Αντσελότι μπορεί να είδε τον Καρίμ Μπενζεμά να αποχωρεί στο πρώτο ημίχρονο εξαιτίας ενός τραυματισμού, εντούτοις η Ρεάλ Μαδρίτης δεν πτοήθηκε καθώς επικράτησε με 3-0 της Σέλτικ. Σκόρερ οι Βινίσιους , Μόντριτς ενώ στο πίνακα των σκόρερ μπήκε και το όνομα του Αζάρ.

Η βαθμολογία

1.Ρεάλ Μαδρίτης 3 (3-0)
2.Σαχτάρ Ντόνετσκ 3 (4-1)
3.Λειψία 0 (1-4)
4.Σέλτικ 0 (0-3)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις