Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Conor McGregor – Dustin Poirier: «Θα πληρώσει με τη ζωή του» απείλησε ο «Notorious» στο face off

Conor McGregor – Dustin Poirier: «Θα πληρώσει με τη ζωή του» απείλησε ο «Notorious» στο face off
Reuters

Εχθρικό… το κλίμα ανάμεσα στον Dustin Poirier και τον Conor McGregor, λίγες ώρες πριν από τη «μάχη» τους στο οκτάγωνο. Το τελευταίο face off, με τον Dana White να μην επιτρέπει να έρθουν κοντά και τον «Notorious» να κάνει απίστευτες δηλώσεις.

Μπορεί στο συγκεκριμένο face off, ο Conor McGregor να μην έκανε προσπάθεια να χτυπήσει τον Dustin Poirier, αλλά οι δηλώσεις του -ενόψει του UFC 264 του Λας Βέγκας- έδειξαν τις… άγριες διαθέσεις του «Notorious».

Ο Dana White δεν επέτρεψε στους δυο αθλητές να πλησιάσουν για το τελευταίο face off, ο Conor McGregor πήρε το λόγο και εξαπέλυσε τις απειλές του. «Σε 16 ώρες αυτός ο άνδρας θα μάθει πως όταν δεν σεβαστείτε την καλοσύνη ενός ατόμου και το θεωρείς αδυναμία, θα πρέπει να το πληρώσεις.»

Δείχνοντας προς την πλευρά του Poirier, ο McGregor συμπλήρωσε: ««Αύριο το βράδυ, θα κάνω αυτόν τον άντρα να πληρώσει με τη ζωή του και το εννοώ. Είσαι νεκρός σε αυτό το Οκτάγωνο»

«Δεν σημαίνει τίποτα, είναι θόρυβος», δήλωσε ο Poirier μέσα στην «T-Mobile Arena». Θυμίζουμε ότι αυτή θα είναι η Τρίτη «μάχη» των δυο μαχητών. Ο Ιρλανδός είχε κερδίσει την πρώτη φορά, με τον «Diamond» να… ισοφαρίζει τον περασμένο Ιανουάριο στο Άμπου Ντάμπι.

Ο «Notorious» θα επιδιώξει να επιστρέφει στις νίκες και να πάρει την ρεβάνς από τον ‘The Diamond’ τα ξημερώματα της Κυριακής ώρα Ελλάδος.

Συγκεκριμένα η μετάδοση γίνεται από το ‘Cosmote Sport 7’ και η κάρτα αγώνων θα ξεκινήσει στις 5:00. Το ματς «McGregor – Poirier» θα πραγματοποιηθεί λογικά μετά τις 7:00 το πρωί .

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις