Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Δεν είναι καταστροφή η ισοπαλία λένε οι Κροάτες

Ο προπονητής της Κροατίας, Σλάβεν Μπίλιτς είτε θέλησε να ρίξει “στάχτη στα μάτια” είτε υπολογίζει πραγματικά πάρα πολύ την Εθνική Ελλάδος, αφού δήλωσε ότι και η ισοπαλία δεν θα είναι καταστροφικό αποτέλεσμα για την ομάδα του.

“Είναι μια εξαιρετική ομάδα η Ελλάδα. Πιστεύουμε πως έχει προετοιμάσει δύο διαφορετικά στυλ παιχνιδιού. Όταν ακόμα είχε τον Ρεχάγκελ στον πάγκο της έπαιζε ανταρτοπόλεμο και έπαιρνε τις νίκες με 1-0. Ο διάδοχος του, ο Φερνάντο Σάντος στο σύντομο διάστημα που έχει αναλάβει, έδωσε πνοή στο παιχνίδι της και πλέον οι Ελληνες προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο κατοχής.

Κόντρα στην Γεωργία δέχτηκαν ένα άτυχο γκολ στην αρχή του αγώνα αλλά η άμυνα τους λειτούργησε πολύ καλά. Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος της Μίλαν θα γίνει σπουδαίος στόπερ, ενώ συνθέτει ένα πολύ καλό δίδυμο με τον Αβρααμ Παπαδόπουλο. Επίσης πολύ καλός είναι και ο αριστερός μπακ, Νίκος Σπυρόπουλος που σκόραρε κατά της Γεωργίας.

Θα είναι καλό να έχουμε την κατοχή της μπάλας και σωστή κυκλοφορία αλλά η Ελλάδα θα παίξει δυνατά. Δεν θα πρέπει να έχουμε άγχος επειδή θα παίζουμε μπροστά στους οπαδούς μας. Νομίζω ότι τους τελευταίους μήνες έχουμε ξεπεράσει αυτό το πρόβλημα.

Θα παίξουμε για τους τρεις βαθμούς αλλά δεν θα επιτεθούμε φουλ από την αρχή. Χρειάζεται πολύ υπομονή. Οι Ελληνες στο πρώτο τους παιχνίδι με την Γεωργία έχασαν δύο βαθμούς και αυτοί θα έχουν το άγχος. Ναι μεν θέλουμε τη νίκη αλλά η ισοπαλία δεν θα είναι καταστροφικό αποτέλεσμα” τόνισε ο Σλάβεν Μπίλιτς.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε