Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Επιστρέφει στα γήπεδα ο Βασιλόπουλος!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο πιο άτυχος Έλληνας μπασκετμπολίστας, ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, δηλώνει έτοιμος να επιστρέψει τον Σεπτέβρη και να δοκιμάσει να παίξει σε υψηλό επίπεδο μετά τους σοβαρούς τραυματισμούς που τον κράτησαν εκτός δράσης.

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος μίλησε στον Sentra…

Για το στάδιο που βρίσκεται το πρόγραμμα αποκατάστασης του: «Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε τριήμερες διακοπές στα Χανιά παίρνοντας ένα ρεπό το πρόγραμμα αποκατάστασης που κάνω. Δόξα τω Θεώ πηγαίνω πολύ καλά, αισθάνομαι πολύ δυνατός και ελπίζω ότι από τον Σεπτέμβρη θα είμαι 100% έτοιμος για να μπορέσω να ξαναπαίξω μπάσκετ »

Για το αν ήταν δύσκολο για εκείνον από τα «φώτα» όπου βρισκόταν να περάσει στην «αφάνεια» λόγω του προβλήματος που τον ταλαιπωρεί τα τελευταία δύο χρόνια;: «Δεν ήταν καθόλου σκληρό. Είναι λογικό από την στιγμή που πέρασαν μια φάση ταλαιπωρίας και είναι λογικό να σε έχουν ξεχάσει. Ουσιαστικά εγώ ήμουν ένα χρόνο έξω, αφού πριν συμμετείχα και στις προετοιμασίες με τον Ολυμπιακό και στις προπονήσεις. Ειλικρινά είμαι ένας αθλητής και ένας άνθρωπος που δεν με ένοιαζε καθόλου η προβολή. Ποτέ δεν έπαιρνα εφημερίδες να δω τι γράφουν για μένα και να δω το πρόσωπό μου πρωτοσέλιδο. Οπότε δεν με πείραξε καθόλου να μην προβάλλομαι και να μην υπάρχει αυτή η φήμη που λένε. Βεβαίως όσο συνειδητοποιημένος και να είσαι σε ενοχλεί λίγο. Όχι ότι δεν προβάλλεσαι, αλλά το ότι δεν κάνεις αυτό που αγαπάς, να παίζεις μπάσκετ. Δόξα τω Θεώ είχα κοντά μου την οικογένεια μου, τη γυναίκα, μου τον γιο μου Κωνσταντίνο και κατάφερα να παραμείνω δυνατός. Εκείνο το οποίο με πείραξε περισσότερο πάντως ήταν που δεν συμμετείχαν σε μια προετοιμασία Εθνικής ομάδας»

Για την ετοιμότητα στην οποία βρίσκεται και αν γυρίσει σε ομάδα Ευρωλίγκας, η επιλέξει μια μικρότερη ώστε να επιστρέψει σιγά σιγά: «Αυτές είναι ερωτήσεις που κάνω κι εγώ στον εαυτό μου και δεν έχω καταλήξει. Είμαι προσγειωμένος και θέλω μέρα με τη μέρα να δω σε τι κατάσταση είμαι. Να νιώσω και πάλι δυνατός και τότε να τα βάλω και πάλι κάτω και να δω αν θα πάω σε επίπεδο Ευρωλίγκα ή σε ομάδα Α1 χωρίς ιδιαίτερη πίεση. Πιστεύω ότι θα μπορέσω να προσαρμοστώ και πάλι γρήγορα. Άλλωστε δεν ήμουν ποτέ ο παίκτης που θα βάλει 30 πόντους ώστε να πρέπει να βρω τα πατήματά μου. Έκανα δουλειές που δεν έκαναν όλοι οι άλλοι και νομίζω είμαι χρήσιμος σε κάθε προπονητή».

Για το αν κατά την διάρκεια της «περιπέτειας» που είχε, είδε ανθρώπους να απομακρύνονται; «Είτε το πιστέψεις είτε όχι δεν το είδα αυτό. Θες επειδή είμαι έτσι σαν χαρακτήρας και δεν ήμουν ποτέ καβαλημένος; Θες επειδή είχα σωστούς φίλους. Άλλωστε στον δρόμο ο κόσμος με χαιρετάει το ίδιο και με ρωτούν πότε θα γυρίσω. Αυτό για μένα είναι επιτυχία».

Για το αν πιστεύει ότι θα επιστρέψει καλύτερος παίκτης: «Θα επιστρέψω πιο ώριμος. Το σώμα μπορεί να έχει καταπονηθεί και δεν ξέρω αν θα είμαι αυτός που ήμουν. Θα είμαι καλύτερος σε κάποια κομμάτια του παιχνιδιού. Όπως ότι πλέον δεν θα τσαντιστώ και δεν έχω νεύρα όπως μπορεί να είχα πριν. Όταν είσαι τραυματίας για κάποιο καιρό βλέπεις κάποια πράγματα διαφορετικά»

Για το πώς ονειρεύεται τη στιγμή που θα πατήσει και πάλι το παρκέ: «Είναι τέτοια η χαρά μου που νομίζω ότι δεν θα σκεφτώ τίποτα. Όταν σαν αθλητής που έχεις μάθει να κάνεις αυτό που αγαπάει και να παίζει, δηλαδή το μπάσκετ, και τώρα κάνει αποθεραπεία, το να μπει στο παρκέ μαζί με άλλους εννιά, θα είναι πιστεώ σαν την πρώτη φορά που πάτησα στα παρκέ. Τα ξεχνάς όλα. Γιατί συνέχεια προπόνηση, προπόνηση, προπόνηση. Θες να πας στην “μάχη” να το ευχαριστηθείς».

Έρχεται ο Ραζνάτοβιτς για το τελικό deal

“Κανένα ενδιαφέρον για Σόφο”

Greek team – Θέλει και Σχορτσιανίτη η Ούνιξ!

Έτοιμος για την επιστροφή του στην Μακάμπι ο Σχορτσιανίτης

Ομπράντοβιτς: Ήταν δύσκολο να δουλέψω μετά τον Παναθηναϊκό

“Η Μπαρτσελόνα λέει αντίο στον Σπανούλη”

Σπανούλης: Είμαι πολύ κοντά στο να μείνω στον Ολυμπιακό

Μένει στον Ολυμπιακό ο Περπέρογλου!

Ναβάρο καλεί Σπανούλη στην Μπαρτσελόνα

Παρελθόν απ΄τον Παναθηναϊκό ο Σχορτσιανίτης!

Το πρόγραμμα των “αιωνίων” στην Ευρωλίγκα

Δείτε εδώ όλους τους ομίλους


Αιχμές Αγγελόπουλου για Γιαννακόπουλο και στοίχημα!

Επίσημα για δύο χρόνια στον Ολυμπιακό ο Λο!

“Έχει πιθανότητες για Σπανούλη η Μπαρτσελόνα” – Επιβεβαίωση για Λο

Ο Ομπράντοβιτς καλεί Μαυροκεφαλίδη στην Φενερμπαχτσέ

Ανακοίνωσε τον Ομπράντοβιτς η Φενέρμπαχτσε!

Σίμονς τριετίας στον Ολυμπιακό – “Έρχομαι για την… βρώμικη δουλειά”

Μπαρτζώκας: Εξαιρετική πρόταση η Φενέρ, αλλά ποιος φεύγει απ’τον Ολυμπιακό;

Στον Ολυμπιακό ο Σίμονς (VIDEO) – Θα αντικαταστήσει τον Σερμαντίνι

Δ. Γιαννακόπουλος: Ο Ιτούδης φταίει που έφυγε ο Ομπράντοβιτς!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε