Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Επιστροφή και… αποθέωση! Το γλέντι των “παγκόσμιων” Γερμανών (ΦΩΤΟ-VIDEO)

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Την αποθέωση από περίπου 300.000 φιλάθλους γνώρισε στην Πύλη του Βραδεμβούργου η Εθνική Γερμανίας, κατά την επιστροφή της από την Βραζιλία, όπου και κατέκτησε το Μουντιάλ. Δείτε ΦΩΤΟ και VIDEO

Δειτε ΕΔΩ το LIVE της υποδοχής, όπως την μετέδωσε το NewsIt

Το Βερολίνο έβαλε τα… καλά τους και υποδέχθηκε τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές, Γερμανούς, οι οποίοι επέστρεψαν “σπίτι” τους με το τρόπαιο του Μουντιάλ στις αποσκευές τους.

Η αποστολή της Γερμανίας έφτασε στο Βερολίνο με περίπου δυο ώρες καθυστέρηση καθώς λίγο πριν από την αναχώρηση από τη Βραζιλίας το τελευταίο αυτοκίνητο που μετέφερε τις αποσκευές των Γερμανών προκάλεσε μια μικρή γρατζουνιά στο αεροσκάφος. Για λόγους ασφαλείας έπρεπε να γίνει έλεγχος στο αεροσκάφος κι αυτό κράτησε περίπου δύο ώρες πριν αναχωρήσει η αποστολή για το Βερολίνο.

Πρώτος που αποβιβάστηκε από το αεροπλάνο ήταν ο αρχηγός των «Αετών», Φίλιπ Λαμ, ακολούθησαν και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές με πλήθος κόσμου, κυρίως προσωπικό να τους αποθεώνει στον αεροδιάδρομο, όπου το αεροσκάφος προσγειώθηκε με αψίδα θριάμβου φτιαγμένη από νερό.

Τα “πάντσερ” έφτασαν στη γερμανική πρωτεύουσα λίγο μετά τις 11 και περίπου 300.000 φίλαθλοι τους περίμεναν στην Πύλη του Βραδεμβούργου για να τους αποθεώσουν. Η πομπή του… θριάμβου καθυστέρησε περίπου μιάμιση ώρα για να φτάσει στον προορισμό της.

Αφού πήραν κάποιες ανάσες και έφαγαν και κάτι, οι πρώτοι που ανέβηκαν στη σκηνή που είχε στηθεί ήταν ο Γιοακίμ Λεβ, οι συνεργάτες του και ο μάνατζερ της «νάσιοναλμανσαφτ» Όλιβερ Μπίρχοφ που δεν έκρυψαν την μεγάλη τους ευτυχία και υπερηφάνεια.

Ακολούθησε η πρώτη δόση εισόδου των παικτών με μπροστάρη τον Μερτεσάκερ και στην πρώτη εξάδα ήταν τόσο ο Ποντόλσκι στον οποίο πήγε πρώτα το μικρόφωνο όσο και οι Κεντίρα , Μπόατενγκ και Οζίλ..

Ακολούθησε εκείνη με τον σκόρερ του τελικού Γκέτζε αλλά και τους Κλόζε , Σούρλε, Χέβεδες ,Κρόος που επίσης χορεύοντας και τραγουδώντας είπαν το δικό τους ευχαριστώ στους φιλάθλους για την θερμότατη υποδοχή.

Με τη σειρά τους στη σκηνή ανέβηκαν έξι ακόμα άσοι με πρώτο τον κορυφαίο γκολκίπερ της διοργάνωσης Νόιερ αλλά και τον Σβαϊνστάιγκερ και υπό τις …οδηγίες του Ντράξλερ επίσης χόρεψαν και τραγούδησαν για τον …Γκροσκρόιτς ο οποίος ήταν επίσης στην εν λόγω «ομάδα», πριν ο «Σβάινι» πει λίγα λόγια το 4ο.

Η ευτυχία και το πάρτι έφθασαν στο αποκορύφωμα τους όταν κατέφθασε το τρόπαιο με τέσσερις παίκτες (οι Χούμελς , Κράμερ , Ζίελερ και Μίλερ) να… κρύβουν τον αρχηγό Λαμ, ο οποίος μετέφερε την κούπα.

Ακολούθησαν αναμνηστικές φωτογραφίες και πολύ χορός , τραγούδι και ευτυχία για την «νάσιοναλμανσαφτ» και τους Γερμανούς

Διαβάστε ακόμα…

Μουντιάλ 2014: Υποδοχή… ηρώων για την Αργεντινή (ΦΩΤΟ – VIDEO)

Μίλερ: Βάλτε το “χρυσό παπούτσι” στον κ…ο σας! (VIDEO)

Μουντιάλ 2014: Το πάρτι της πρωταθλήτριας Γερμανίας (ΦΩΤΟ)

Μέσι: Αν είχαμε λίγο τύχη…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ NEWSIT

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε