Δευτέρα, 13 Μαΐ
17oC Αθήνα

Έσωσε την παρτίδα ο ΠΑΟΚ

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Το γκολ του Βούκιτς έδωσε στον ΠΑΟΚ τη νίκη με 1-0  επί του Παναθηναϊκού (στην άδεια Τούμπα) και την δεύτερη θέση στα πλέι-οφ που σηματοδοτεί το… εισιτήριο του Γιουρόπα Λιγκ. Δείτε την τελική βαθμολογία.

Το LIVE του αγώνα

Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια στα φετινά πλέι-οφ διεξήχθη στην Τούμπα το βράδυ του Σαββάτου. Ο ΠΑΟΚ μπήκε καλύτερα στο ματς και μόλις στο 6΄ ο Κουλούρης από εξαιρετική θέση έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.

Ο Παναθηναϊκός απάντησε με το ίδιο νόμισμα πέντε λεπτά αργότερα, όταν ο Μπεργκ έβγαλε τετ α τετ τον Ατζαγκούν ο οποίος σημάδεψε το αριστερό δοκάρι του Γλύκου.

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να πιέζει αλλά ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ επικίνδυνος στις αντεπίθεσεις και από μια τέτοια λίγο έλειψε να σκοράρει στο 24΄ όταν ο Καρέλης αρχικά και ο Μπεργκ στη συνέχεια δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Γλύκο. Οι “πράσινοι” έχασαν σημαντικές ευκαιρίες, επίσης, με τον Μπεργκ στο 30΄ και τον Δώνη στο 37΄, ενώ οι γηπεδούχοι απάντησαν με τον Λίνο στο 40΄.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι δεν μπήκαν συγκεντρωμένοι και οι παίκτες του Γεωργιάδη το εκμεταλλεύτηκαν. Στο 57΄ο Λίνο έδωσε έξοχη ασίστ για τον Βούκιτς ο οποίος με ωραίο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κοτσόλη.

Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε, με την επόμενη φάση να καταγράφεται στο 78΄ όταν ο Κοτσόλης έκανε εντυπωσιακή επέμβαση στο σουτ του Νάτχο. Ένα λεπτό αργότερα η προβολή του Κλωναρίδη πέρασε άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και η κεφαλιά του Κατσουράνη στο 87΄, με το 1-0 να μένει μέχρι το τέλος.

ΠΑΟΚ (Γιώργος Γεωργιάδης): Γλύκος, Κίτσιου, Λίνο, Τζαβέλλας, Ινσαουράλδε, Κάτσε, Νάτχο, Λάζαρ (46′ Βούκιτς, 68′ Κατσουράνης), Στοχ, Σαλπιγγίδης, Κουλούρης (82′ Σκόνδρας)

Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου):
Κοτσόλης, Σπυρόπουλος, Μαρινάκης (84′ Χουχούμης), Ρισβάνης, Κουτρουμπής, Δώνης (74′ Κλωναρίδης), Λαγός (78′ Μέντες), Ζέκα, Ατζαγκούν, Καρέλης, Μπεργκ.

Η τελική βαθμολογία

1. Παναθηναϊκός 11
2. ΠΑΟΚ 10
3. Ατρόμητος 7
4. Αστέρας Τρίπολης 7


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε