Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Euro 2020: Αηδιασμένος ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ από τις ρατσιστικές επιθέσεις στους διεθνείς

Euro 2020: Αηδιασμένος ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ από τις ρατσιστικές επιθέσεις στους διεθνείς
Reuters

Ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ στάθηκε στο πλευρό των παικτών της Αγγλίας, που δέχθηκαν ρατσιστική επίθεση μετά το τέλος του τελικού του Euro 2020, ενώνοντας τη φωνή του με όσους καταδίκασαν το γεγονός.

Η εθνική ομάδα της Αγγλίας δεν “πληγώθηκε” μόνο από την απώλεια του Euro 2020 μέσα στο “Γουέμπλεϊ”, αλλά και από την ρατσιστική επίθεση που δέχθηκαν οι Σάκα, Ράσφορντ και Σάντσο μετά το τέλος του αγώνα (σ.σ. δεν μπόρεσαν να σκοράρουν στη διαδικασία των πέναλτι).

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον καταδίκασε με πολύ έντονο τρόπο τις ρατσιστικές «επιθέσεις» που δέχθηκαν παίκτες των “τριών λιονταριών”, ενώ σε ανάλογη κίνηση προχώρησε και ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ.

Click4more – Αγγλία: Αντιδράσεις και καταδίκη για τη ρατσιστική επίθεση στους διεθνείς που έχασαν τα πέναλτι

«Νιώθω αηδιασμένος από τις ρατσιστικές επιθέσεις που είχαν στόχο παίκτες της Εθνικής Αγγλίας, μετά το χθεσινοβραδινό παιχνίδι» έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter ο Δούκας του Κέιμπριτζ και πρόεδρος της Αγγλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

«Είναι απολύτως απαράδεκτο το γεγονός ότι οι παίκτες πρέπει να υποστούν αυτήν την αποτρόπαια συμπεριφορά. Πρέπει να σταματήσει τώρα κι όλοι οι εμπλεκόμενοι θα πρέπει να λογοδοτήσουν», συμπλήρωσε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις