Αθλητικά

Euro 2020, Δανία – Βέλγιο 1-2 ΤΕΛΙΚΟ

Η Δανία προηγήθηκε κόντρα στο Βέλγιο στο μεγάλο ντέρμπι της δεύτερης αγωνιστικής για το δεύτερο όμιλο του Euro 2020, αλλά η είσοδος του Κέβιν Ντε Μπρόινε στο ματς, οδήγησε στην ανατροπή και το τελικό 2-1.

Ο Πόουλσεν άνοιξε το σκορ μόλις στο 2′ για τους Δανούς, που “κυριάρχησαν” στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στη συνέχεια ο Βέλγος σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Σίτι έφερε… τούμπα το ματς. Με ασίστ στον Θόργκαν Αζάρ και δικό του γκολ στη συνέχεια, ο Ντε Μπρόινε χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Παρακολουθήστε LIVE το Δανία – Βέλγιο από το Newsit.gr

Στο έτερο παιχνίδι του ομίλου, η Ρωσία επικράτησε με 1-0 της Φινλανδίας κι έτσι η “μάχη” για την πρόκριση είναι μεγάλη, αφού τρεις ομάδες έχουν από μία νίκη, πριν το ματς της Δανίας με το Βέλγιο.

Η βαθμολογία του 2ου ομίλου

Βέλγιο 6 (2)
Ρωσία 3 (2)
Φινλανδία 3 (2)
Δανία 0 (2)

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Champions League playoffs: Μεγάλο «διπλό» για Κλαμπ Μπριζ και Καραμπάγκ – Η Πάφος πέρασε απ’ το Βελιγράδι και «αγγίζει» ιστορική πρόκριση
Ασίστ ο Χρήστος Τζολης στην εκτός έδρας νίκη της Μπριζ επί της Ρέιντζερς (1-3) – Πέρασε από το Βελιγράδι η Πάφος (1-2) – Μεγάλο "διπλό" για Καραμπάγκ επί της Φερεντσβάρος (1-3)
Ο Χρήστος Τζόλης σε προσπάθεια στο Ρέιντζερς - Κλαμπ Μπριζ
3