Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Euro 2020: Μένει εκτός και το Δουβλίνου

Euro 2020: Μένει εκτός και το Δουβλίνου
Reuters

Η ιρλανδική κυβέρνηση δεν μπορεί να εγγυηθεί την παρουσία φιλάθλων στα παιχνίδια για το Euro 2020, όπως απαιτεί η UEFA, κι έτσι θα υπάρξει νέα αλλαγή πόλης.

Σύμφωνα με αναφορές που υπάρχουν από την Αγγλία, τη θέση του Δουβλίνου, το οποίο θεωρείται δεδομένο ότι δεν θα φιλοξενήσει αγώνες του Euro 2020 (hιρλανδική κυβέρνηση δεν μπορεί να εγγυηθεί την παρουσία φιλάθλων, όπως απαιτεί η UEFA) θα πάρει η Αγία Πετρούπολη.

Σημειώνεται, ότι ως φαβορί εμφανιζόταν το Μάντσεστερ, αλλά το γεγονός ότι και οι δύο σύλλογοι από την αγγλική πόλη αποτέλεσαν ιδρυτικά μέλη της ευρωπαϊκής Super League, άλλαξε τα δεδομένα.

Την ίδια στιγμή, η ισπανική πόλη της Σεβίλλης θα ανακηρυχθεί πιθανότατα ως τόπος φιλοξενίας για αγώνες του Euro 2020, μετά την σχετική απόρριψη του Μπιλμπάο, σύμφωνα με πηγή προσκείμενη στην UEFA, που επικαλείται το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters.

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει επιβεβαίωση από την πλευρά της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας. Οριστικές αποφάσεις αναμένεται να παρθούν κατά την διάρκεια της σημερινής (23/4) συνεδρίασης της εκτελεστικής επιτροπής.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις