Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Euroleague: Έγινε του… διπλού! “Χάρτινες” έδρες κι αποτελέσματα (vids)

Euroleague: Έγινε του… διπλού! “Χάρτινες” έδρες κι αποτελέσματα (vids)

Η Μπαρτσελόνα ήταν η νικήτρια του ισπανικού εμφυλίου της τρίτης αγωνιστικής της Euroleague. Η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους επικράτησε εκτός έδρας της Βαλένθια με  κι έφτασε τις δύο νίκες, ρεφάροντας την ήττα της περασμένης αγωνιστικής από τη Ζενίτ.

Οι Καταλανοί, οι οποίοι είδαν τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να επιστρέφει στον πάγκο τους μετά την περιπέτεια του  με τον κορονοϊό, κατάφεραν να φτάσουν στο σπουδαίο “διπλό”, παρότι αγωνίστηκαν χωρίς τον ηγέτη τους, Νίκολα Μίροτιτς, ο οποίος είναι θετικός στον Covid 19.

Ο αντικαταστάτης του Μίροτιτς, Ρόλαντς Σμιτς, τα πήγε περίφημα, σημειώνοντας 15 πόντους με απόλυτη ευστοχία (3/3 δίποντα, 3/3 τρίποντα), ενώ μάζεψε και 7 ριμπάουντ. Τον ακολούθησε σε απόδοση ο Καλάθης με 14 πόντους και 5 ασίστ.

Από τους ηττημένους, ξεχώρισε ο Ντούμπλιεβιτς με 13 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις, η Ζαλγκίρις Κάουνας έκανε το 3/3, επικρατώντας εκτός έδρας και του Ερυθρού Αστέρα με 75-69, ενώ η Εφές Αναντολού έκανε πάρτι στο Βερολίνο, συντρίβοντας την Άλμπα με 93-72 και φτάνοντας στην πρώτη της νίκη στη διοργάνωση.

Τα παιχνίδια Βιλερμπάν-Παναθηναϊκός και Μπασκόνια- Ζενίτ αναβλήθηκαν λόγω κρουσμάτων κορονοϊού, με τους “πράσινους” και τους Βάσκους να αναμένεται να πάρουν τα παιχνίδια στα χαρτιά (20-0).

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις