Αθλητικά

Euroleague: Ο Ματίας Λεσόρ στα καλύτερα καρφώματα του Απριλίου

H Εuroleague επέλεξε ένα κάρφωμα του Ματίας Λεσόρ στα 10 καλύτερα για τον Απριλίο.

Συγκεκριμένα ο Ματίας Λεσόρ βρίσκεται μέσα στο top 10 των καρφωμάτων της Euroleague για τον Απρίλιο, με τον μπακετμπολίστα του Παναθηναϊκού να βρίσκεται στην θέση επτά.

Συγκεκριμένα η τρομερή προσπάθεια του Γάλλου στην αναμέτρηση απέναντι στην Μακάμπι για το πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ της Euroleague, ήταν αρκετά εντυπωσιακή και δεν γινόταν να μείνει εκτός δεκάδας.

Aυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Λεσόρ μπαίνει στο Top 10 της Euroleague, αφού οι εμφανίσεις του τη φετινή σεζόν τον έχουν τοποθετήσει ξανά στην πρώτη δεκάδα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Μπαρτζώκας για το φραστικό επεισόδιο με οπαδό: Μου προκαλεί αηδία να με βρίζει χυδαία ένας μεγάλος σε ηλικία άνθρωπος, με τρία-τέσσερα παιδάκια δίπλα του
“O Μόρις ρώτησε αν θα πάνε οι προπονητές στο γήπεδο το απόγευμα, γιατί ήθελε να πάει να σουτάρει”, ανέφερε σ' ένα άλλο σημείο ο Έλληνας τεχνικός του Ολυμπιακού
KLODIAN LATO