Αθλητικά

Euroleague: Χαμός μετά το Ερυθρός Αστέρας – Ζαλγκίρις με αντικειμένα στους διαιτητές και επίθεση στη φυσούνα

Ο Ερυθρός Αστέρας του Γιάννη Σφαιρόπουλου έχασε σχεδόν κάθε ελπίδα για τα play in της Euroleague μετά την εντός έδρας ήττα από τη Ζαλγκίρις, με τους οπαδούς της σερβικής ομάδας να ξεσπούν κατά των διαιτητών μετά το φινάλε του αγώνα.

Οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα πέταξαν αντικείμενα κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Ζαλγκίρις, προκαλώντας την προσωρινή διακοπή του παιχνιδιού, ενώ τα πράγματα χειροτέρεψαν μετά το φινάλε του παιχνιδιού.

Οι Σέρβοι ξέσπασαν, πετώντας αντικείμενα προς το παρκέ αλλά και στους διαιτητές, οι οποίοι προσπαθούσαν να αποχωρήσουν από το γήπεδο, πηγαίνοντας στη φυσούνα.

Οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα δεν έμειναν μόνο στα αντικείμενα, καθώς ταρακούνησαν και τη φυσούνα, θέλοντας να τρομοκρατήσουν τους διαιτητές.

Το σίγουρο είναι ότι ο Ερυθρός Αστέρας αναμένεται να τιμωρηθεί με βαριά καμπάνα από την Euroleague. Δύσκολα οι Σέρβοι θα γλιτώσουν το κλείσιμο της έδρας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Έξαλλος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τον πατέρα του Χαλιμπάρτον και τον Μάθουριν μετά τον αποκλεισμό των Μπακς – «Με έβρισε»
Ο πατέρας του γκαρντ των Πέισερς Ταϊρίς Χαλιμπάρτον, αποφάσισε να πάει μπροστά στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και να τον τρολάρει - Απειλήθηκε σύρραξη
Επίθεση στον Γιάννη Αντετοκούνμπο από τον πατέρα του Ταϊρίς Χαλιμπάρτον.