Σάββατο, 27 Απρ.
22oC Αθήνα

“Γκάζια” Κόκκαλη, γκάζι…για Αλκμάαρ

Για δεύτερη φορά μέσα λίγες ημέρες ο Κόκκαλης πήγε στο Ρέντη, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Άστραψε και βρόντηξε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού που επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις του Ρέντη 2 ημέρες πριν το κρίσιμο ματς στην Ολλανδία.

Ο Σωκράτης Κόκκαλης πήγε στην προπόνηση της Κυριακής και ζήτησε εξηγήσεις από Ζίκο και ποδοσφαιριστές για τη νέα απώλεια βαθμών της ομάδας στα Γιάννινα. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ απαίτησε άμεσα να συνέλθουν οι παίκτες και να αποδώσουν αυτά που μπορούν.

Θα με αρρωστήσετε! Θα τρελαθώ με αυτά που βλέπω! Τρώμε γκολ στο 94 με τον Ηρακλή, δυο γκολ από τα Γιάννενα σε οκτώ λεπτά. Με ποιους παίζαμε; Με την Μπαρτσελόνα; Με ομάδες που έχουν 15 φορές πιο μικρό μπάτζετ παίζαμε”, ήταν τα πρώτα λόγια του εξαγριωμένου Κόκκαλη. 

“Με αυτά που βλέπω θα πάθω κάποια μέρα κανένα καρδιακό. Ούτε πάθος δεν δείχνετε! Χρειάζεται να έχουμε παίκτες για να κερδίσουμε τον Ηρακλή; Σας έφταιγε ο Κετσπάγια, τον έδιωξα. Φέραμε τον κ. Ζίκο για να παίξει η ομάδα καλύτερο ποδόσφαιρο, αλλά δεν το βλέπω. Μην με αναγκάσετε να πάρω μέτρα γιατί να ξέρετε ότι η ζωή σας θα γίνει δύσκολη. Κοιτάξτε να νικήσετε τον Παναθηναϊκό. Να τον νικήσουμε για να μην ξανάρθω στου Ρέντη…”

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού αναφέρθηκε και στον Κώστα Μήτρογλου.

“Σταμάτα τα πιστόλια, δεν είσαι καουμπόι!”.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν μπροστά τους δύο πολύ κρίσιμα παιχνίδια. Το πρώτο είναι αυτό της Τρίτης κόντρα στην Αλκμάαρ που θα κρίνει εν πολλοίς την πορεία της ομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Στην αποστολή για την Ολλανδία συμπεριλήφθηκε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, όχι όμως και ο Βασίλης Τοροσίδης.
 
21 παίκτες θα πάρει μαζί του ο Ζίκο.
Νικοπολίδης, Παναγόπουλος, Πάρντο, Ντομί, Γκαλίτσιος, Λεονάρντο, Μέλμπεργκ, Πάντος, Α. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Ρ. Μπράβο, Ζεβλάκοφ, Ντουντού, Φετφατζίδης, Όσκαρ, Κατσικογιάννης, Μαρέσκα, Νικλητσιώτης, Στολτίδης, Ζαϊρί, Μήτρογλου.

Ο Ισπανός Αλμπέρτο Ουντιάνο Μαγένκο ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει την αναμέτρηση Άλκμααρ-Ολυμπιακός.

Προβλήματα έχει η Αλκμάαρ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε