Κυριακή, 28 Απρ.
23oC Αθήνα

Η… μπίλια στη Νίκη – Αποκλείστηκε και ο Πανθρακικός

Η… μπίλια στη Νίκη – Αποκλείστηκε και ο Πανθρακικός

Μία ακόμη ομάδα της Super League εκτός Κυπέλλου. Πανθρακικός και Νίκη Βόλου έλυσαν τις διαφορές τους στα πέναλτι, μετά το 2-1 της κανονικής διάρκειας, με την ομάδα της Μαγνησίας να παίρνει την πρόκριση από τα… 11 βήματα (4-1).

Η Νίκη Βόλου πήρε την πρόκριση για τους “16” του Κυπέλλου, επικρατώντας του Πανθρακικού με 4-1 στα πέναλτι (2-1 έληξε ο αγώνας). Η πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων είχε λήξει 2-1 υπέρ της Νίκης.

Ο Τζάνης άνοιξε το σκορ -με κεφαλιά- στο 16’, ενώ ο Ίγκορ στο 32’ έκανε το 2-0. Το παιχνίδι όμως δεν “έκλεισε” εκεί. Το γκολ του Ανιέτε στο 80’ έστειλε το παιχνίδι στην παράταση και από εκεί χωρίς να αλλάξει κάτι, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι.

Η Νίκη επικράτησε 4-1 και η ομάδα του Τζαναβάρα πανηγύρισε μια σπουδαία πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Πανθρακικός (Α. Μάντζιος): Κουτσόπουλος, Παπαγεωργίου, Χρήστου, Μίκουλιτς (71′ Ζοσέ), Έμπουε, Ρομέου (69′ Καθάριος), Τζάνης (63′ Χασομέρης), Πόποβιτς, Σκλιοπίδης, Μπαϊκάρα, Ιγκόρ.

Νίκη Βόλου (Π. Τζαναβάρας): Αποστολίδης, Ζουλιώτης (75′ Ριβέρα), Παπαδόπουλος, Μπιτσάκος, Γιώτας, Γκότοβος, Ισαάκ (42′ Μανουσάκης), Ακασού (46′ Αναστασόπουλος), Ανιέτε, Γέσιτς, Τζιώρας.

Διαβάστε ακόμα…

(Χ)αλαρή πρόκριση για Πανιώνιο

Ο τερματοφύλακας του Αστέρα Μαγούλας απέκλεισε τον Λεβαδειακό!

Το “μπαμ” ο Αιγινιακός στο Κύπελλο – ΠΑΣ… σπίτι σου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε