Κυριακή, 28 Απρ.
17oC Αθήνα

Με Σιόβα στο Παρίσι ο Ολυμπιακός

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Με τον Δημήτρη Σιόβα στην αποστολή του θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός στη Γαλλία, για την αναμέτρηση με την Παρί Σεν Ζερμέν για το Τσάμπιονς Λιγκ

Ο διεθνής αμυντικός είχε επιστρέψει με πρόβλημα τραυματισμού απ’ τη ρεβάνς της Ελλάδας με τη Ρουμανία στο Βουκουρέστι, αλλά ξεπέρασε το πρόβλημά του.

Ο Σιόβας προπονήθηκε κανονικά την Δευτέρα και ο Μίτσελ τον συμπεριέλαβε στην αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Αντίθετα, αδειάζει η… κλεψύδρα για τον Καρλ Μεντζανί μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του στην πατρίδα του όπου εξέφρασε παράπονα για τον ελάχιστο χρόνο συμμετοχής του στους “ερυθρόλευκους”. Εκτός έμειναν και οι Κάρολ, Γιαννιώτης, Τόρες, Παπάζογλου, Σέποβιτς, Ιμπαγάσα, οι οποίοι θα γυμναστούν την Τρίτη και την Τετάρτη στις 10:00 το πρωί.

Η αποστολή των “ερυθρόλευκων” πετάει στις 10:30 το πρωί της Τρίτης για το Παρίσι και το βράδυ της ίδιας μέρας θα προπονηθεί στο «Παρκ Ντε Πρενς» στις 20:30 ώρα Ελλάδας. Το ματς αναμένεται να το παρακολουθήσουν 1.800 Έλληνες φίλαθλοι.

Οι “εκλεκτοί” του Μίτσελ:
Ρομπέρτο, Μέγιερι, Χουτεσιώτης, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκες, Φουστέρ, Χολέβας, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σιόβας, Βάις, Γιαταμπαρέ.

Διαβάστε ακόμα…

“Βλέπει” Αυλωνίτη ο Ολυμπιακός

4 ξανά και φουλ για το ρεκόρ ο Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε