Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Mundial 2014: Στη “βάση” της η Εθνική και με…υποδοχή! (VIDEO)

Mundial 2014: Στη “βάση” της η Εθνική και με…υποδοχή! (VIDEO)

Η “οδύσσεια” που πέρασε τις τελευταίες ώρες η Εθνική ομάδα έλαβε τέλος. Η αποστολή της Γαλανόλευκης έφτασε στις 13:30 (τοπική ώρα) με πτήση από το Σάο Πάολο στο Αρακαζού, πόλη η οποία αποτελεί το ορμητήριο της ομάδας για το Μουντιάλ της Βραζιλίας. Υποδοχή για τους διεθνείς στο ξενοδοχείο

Μετά από αρκετές ώρες ταλαιπωρίας, η οποία ήταν εμφανέστατη στα πρόσωπα των παικτών, η Εθνική έφτασε στη βάση της, στο Αρακαζού, όπου και θα επικεντρωθεί στην προετοιμασία της για την πρεμιέρα του Μουντιάλ με την Κολομβία.

Παίκτες και τεχνικό επιτελείο βρίσκονται ήδη στο ξενοδοχείo Radisson προκειμένου να ξεκουραστούν από την ταλαιπωρία που υπέστησαν μετά από την πολύωρη καθυστέρηση της πτήσης από τη Νέα Υόρκη στη Βραζιλία.

Άξιο αναφοράς, πως οι τοπικές αρχές έφτιαξαν μια μικρή υποδοχή για την ομάδα του Φερνάντο Σάντος. Έξω από το ξενοδοχείο της Εθνικής βρέθηκαν αρκετά παιδιά, για να υποδεχτούν την ομάδα φορώντας μπλουζάκια τα οποία έγραφαν “Καλώς ήρθατε”.

Μια κοπέλα σταμάτησε τον Τζαβέλλα και του έδωσε ένα φυλαχτό, ενώ αρκετός κόσμος έσπευσε να βγάλει φωτογραφίες με τον Γιώργο Σαμαρά. Μάλιστα υπήρχε και η δημοτική μπάντα, με παραδοσιακά τραγούδια και χορούς που έδωσαν άλλη… νότα στην υποδοχή!

Στην διαδρομή από το αεροδρόμιο “Santa Maria” μέχρι το ξενοδοχείο υπήρξαν αυστηρά μέτρα ασφαλείας ενώ ελικόπτερο της αστυνομίας ακολουθούσε πούλμαν.

Διαβάστε ακόμα…

Mundial 2014: Έφτασε Βραζιλία η Εθνική (ΦΩΤΟ)

Μουντιάλ 2014: Οι προτιμήσεις των διεθνών

Έβαλαν και τον Σάντος στη selfie (ΦΩΤΟ)

Βρήκε τρόπο να πετάξει για Βραζιλία η Εθνική

Κατσουράνης: Δεν υπάρχει πρόβλημα με τον Μανιάτη

“Κόλλησε” στο Νιου Τζέρσεϊ η αποστολή της Εθνικής!

Σάντος: Πιστεύω θα προκριθούμε στην επόμενη φάση του Μουντιάλ

Βρήκε το δρόμο! Νίκησε στο τελευταίο φιλικό η Εθνική (VIDEO)

Εθνική: Έστειλε το προσύμφωνο ο Ρανιέρι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε