Κυριακή, 5 Μαΐ
21oC Αθήνα

Νέα απίστευτη ανατροπή του Ολυμπιακού και…blackjack!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Την 21η νίκη του σε 21 ματς πανηγύρισε ο Ολυμπιακός που επικράτησε με 78-73 της Σιένα στο άδειο ΣΕΦ, σε ένα ματς που βρέθηκε να χάνει με 13 πόντους 7 λεπτά πριν το τέλος, ωστόσο ευστόχησε σε όλα του σουτ που επιχείρησε στην τελευταία περίοδο. Κορυφαίος ο Περπέρογλου, καθοριστικός ο Σπανούλης.

Με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να δοκιμάζει νέα πράγματα και να δίνει αρκετό χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν είχαν αυτή την ευκαιρία μέχρι τώρα, ο Ολυμπιακός επηρεασμένος και από το άδειο (λόγω τιμωρίας) ΣΕΦ βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ από το ξεκίνημα του αγώνα.

Η διαφορά άρχισε να ξεφεύγει από τα μέσα του δεύτερου δεκαλέπτου και με τον Γκριν να… τα βάζει από παντού έφτασε ακόμα και στους 14 πόντους υπέρ των Ιταλών που “καίγονταν” για τη νίκη.

Ωστόσο όλα άλλαξαν στο 4ο δεκάλεπτο. Ο Περπέρογλου ανέλαβε ρόλο πρωταγωνιστή και οδήγησε τον Ολυμπιακό στην ανατροπή, η οποία ολοκληρώθηκε με ένα απίθανο τρίποντο του Σπανούλη σε επίθεση τεσσάρων δευτερολέπτων, 54΄΄ πριν το τέλος του αγώνα. Αξίζει να αναφερθεί πως ο Ολυμπιακός είχε 11/11 σουτ στην τελευταια περίοδο κι ενώ μέχρι τότε τα ποσοστά του σε όλες τις γραμμές ήταν τραγικά.

Οι “ερυθρόλευκοι” αν και αδιάφοροι έκαναν το 9/9 στην Ευρωλίγκα και ετοιμάζονται για τον ημιτελικό του κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό και το top-16 της Ευρωλίγκας, όπου κατά πάσα πιθανότατα θα τους βρει στον ίδιο όμιλο με την Φενέρμπαχτσε του Ομπράντοβιτς και τη ΤΣΣΚΑ του Χάινς.

Δεκάλεπτα: 15-17, 25-36, 46-57, 78-73. 

Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Πέτγουεϊ 9, Λο 6, Ντάνστον 7, Σπανούλης 16, Περπέρογλου 18, Σλούκας 8, Αγραβάνης, Μάντζαρης 3, Καββαδάς 1, Λοτζέσκι 10. 

Σιένα (Κρέσπι): Βιτζιάνο 4, Χάντερ 6, Κούρνο 4, Ρότσεστι 2, Κάρτερ 10, Ρες 10, Όρτνερ, Νέλσον 9, Γκριν 28. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε