Σάββατο, 4 Μαΐ
18oC Αθήνα

Novibet: Οι άνθρωποι στο επίκεντρο

Novibet: Οι άνθρωποι στο επίκεντρο

Το 2023 η εταιρεία διπλασίασε το δυναμικό της, με παρουσία πλέον σε 10 χώρες παγκοσμίως.

H Novibet, έχει ως προτεραιότητα τη συνεχή ανάπτυξη και εκπαίδευση των ανθρώπων της. Με ηγετική παρουσία στον τομέα του GameTech σε 10 χώρες, η ομάδα της Novibet αποχαιρετά το 2023 και καλωσορίζει το 2024, έχοντας κατακτήσει μεγάλα milestones στον τομέα διαχείρισης και ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού, εμπνέοντας παράλληλα τα στελέχη της, να εξελίσσονται και να καινοτομούν.

Σε μια δυναμική περίοδο για την Novibet, η χρονιά που πέρασε ήταν μια απόδειξη της εξαιρετικής ανάπτυξης της εταιρείας, η οποία διαθέτει πλέον γραφεία σε τρεις χώρες (Ελλάδα, Μάλτα και Βραζιλία), ενώ απασχολεί περισσότερους από 850 εργαζομένους. Ταυτόχρονα όμως η Novibet αποτελεί πόλο έλξης για τους υποψήφιους εργαζόμενους που θέλουν να ενταχθούν στον αναπτυσσόμενο κλάδο της τεχνολογίας. Το 2023 η εταιρεία έλαβε 46,000+ βιογραφικά, ενώ έγιναν συνολικά 481 νέες προσλήψεις όλη τη χρονιά!

Άλλωστε η Novibet έχει εδραιωθεί ως ένας από τους πιο ελκυστικούς εργοδότες στην Ελλάδα, γεγονός που αποδεικνύεται και από τις 4,000+ συνεντεύξεις που διεξήχθησαν για νέες θέσεις εργασίας. Παράλληλα, έγιναν 90 εσωτερικές μετακινήσεις στελεχών, προσφέροντας συνεχείς ευκαιρίες εξέλιξης για τους εργαζομένους της. Η ενίσχυση της ηγετικής θέσης της Novibet στην αγορά προκύπτει όχι μόνο από τα αριθμητικά δεδομένα, την αύξηση προσωπικού και την επέκταση της εταιρείας σε νέες αγορές αλλά από την στρατηγική επένδυση στους ανθρώπους της.

Προσφέροντας περισσότερες από 100 νέες θέσεις εργασίας τον μήνα, το Human Resources τμήμα αναλαμβάνει και υλοποιεί καθ’όλη τη διάρκεια της χρονιάς πρωτοβουλίες και ημερίδες με οργανισμούς όπως το ThinkBiz και το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας, δίνοντας ευκαιρίες σε νέους ανθρώπους να ακουστούν αλλά και να ενισχυθεί η διασύνδεση μεταξύ των πανεπιστημίων και της αγοράς εργασίας.

Μάθε περισσότερα για το σύμπαν της Novibet και τις ευκαιρίες απασχόλησης:

Website

Instagram

LinkedIn

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις