Κυριακή, 28 Απρ.
18oC Αθήνα

Ο Μπεργκ “υπέγραψε” την πρόκριση για τον Παναθηναϊκό

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε μέσα στην Κρήτη του Εργοτέλη με 1-0 και έχοντας και το υπέρ τους 2-1 της Λεωφόρου, πήρε την πρόκριση στους “16” του Κυπέλλου και πάει με την καλύτερη ψυχολογία στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Σκόρερ του μοναδικού τέρματος, ο Μάρκους Μπεργκ

Πέρσι την… έπαθε από τον Πλατανιά (στους “16”), αλλά φέτος ο Παναθηναϊκός ήταν πιο προσεκτικός. Το “τριφύλλι”νίκησε ξανά τον Εργοτέλη στο Ηράκλειο -μετά το σαββατιάτικο ματς πρωταθλήματος-, παίρνοντας πρόκριση για τους “16” του Κυπέλλου Ελλάδας, αφού είχε επικρατήσει και στο πρώτο ματς στη Λεωφόρου.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Μάρκους Μπεργκ στο 49′ με κεφαλιά, ο οποίος αυτή την φορά αγωνίστηκε μόνος του στην επίθεση των “πράσινων”. Στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα συμμετείχε ο Ντάνιελ Πράνιτς, που μέχρι πρότινος ήταν τραυματίας.

Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στο πρώτο 20λέπτο χωρίς να απειλήσουν, ωστόσο, την εστία του Κοτσόλη. Με την έναρξη του δεύτερου μέρους έγινε η… καθοριστική φάση του τέρματος του Μπεργκ. Ο Εργοτέλης δεν μπόρεσε να “μπει” στο ματς, παρόλο που μπήκαν σαν αλλαγή οι Αναστασάκος και Βερπακόφσκις. Μάλιστα, οι “πράσινοι” έχασαν δυο-τρεις καλές ευκαιρίες στο φινάλε με τον Μπεργκ, όταν οι γηπεδούχοι είχαν δώσει χώρο.

Οι συνθέσεις των ομάδων: 

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Αθανασίου, Ρέντζας (74’ Βερπακόφσκις), Σαρρής, Μεχία, Πίτσος, Κοζορώνης (64’ Αναστασάκος) , Ρομάνο, Πελέ, Μπαντιμπαγκά, Χαλκιαδάκης (79’ Μπουχαλάκης), Διαμαντάκος. 

Στον πάγκο: Καβουσάκης, Κοιλιάρας, Γιοβάνοβιτς, Καρντόσο. 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κοτσόλης, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Ρισβάνης, Νάνο, Μέντες, Λαγός, Πράνιτς (80’ Μαρινάκης), Αμπεΐντ (60’ Ζέκα), Κλωναρίδης (71’ Καρέλης), Μπεργκ. 

Στον πάγκο: Ταμπάκης, Ατζαγκούν, Φιγκερόα, Χουχούμης.

Διαβάστε ακόμα…

“Σφράγισε” το… εισιτήριο στη Ριζούπολη ο Απόλλων

Η… μπίλια στη Νίκη – Αποκλείστηκε και ο Πανθρακικός

(Χ)αλαρή πρόκριση για Πανιώνιο

Ο τερματοφύλακας του Αστέρα Μαγούλας απέκλεισε τον Λεβαδειακό!

Το “μπαμ” ο Αιγινιακός στο Κύπελλο – ΠΑΣ… σπίτι σου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε