Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

O Ολυμπιακός «ψάχνεται» για δεξί μπακ – Για Λίνες γράφουν οι Τούρκοι

O Ολυμπιακός «ψάχνεται» για δεξί μπακ – Για Λίνες γράφουν οι Τούρκοι
ΦΩΤΟ Intime

Για την απόκτηση ενός δεξιού μπακ φέρεται πως κινείται ο Ολυμπιακός με τουρκικά δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για τον Μάρτιν Λίνες, που αγωνίζεται στην Γαλατασαράι.

Δεξί μπακ θα ψάξει ο Ολυμπιακός στην καλοκαιρινή μετεγγραφική περίοδο όπως φαίνεται, καθώς πλην του Θανάση Ανδρούτσου, που κάλυψε από… σπόντα το κενό, ο Μαρτίνς δεν έχει πειστεί από τις υπόλοιπες λύσεις που προέκυψαν, αφού ο Ντρέγκερ δεν έπεισε και ο Ραφίνια αποχώρησε νωρίς.

Τουρκικά Μέσα αναφέρουν το όνομα του Μάρτιν Λίνες ως υποψηφίου στόχου των «ερυθρόλευκων» τις τελευταίες ώρες, αναφέροντας πως υπάρχει επίσημη πρόταση από πλευράς Πειριαωτών, αλλά κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται μέχρι στιγμής. Ο Νορβηγός οπισθοφύλακας μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει κάποια κουβέντα με τη Γαλατασαράι για την ανανέωση του συμβολαίου του. 

Δεδομένα πάντως ο Ολυμπιακός «τσεκάρει» παίκτες για την θέση και σίγουρα θα φτάσουν αρκετές προτάσεις στα γραφεία της ΠΑΕ το επόμενο διάστημα, αλλά και εισηγήσεις των «ερυθρόλευκων» σκάουτερ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις