Σάββατο, 27 Απρ.
24oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Εντυπωσιακή ρεβάνς στην Άμφισσα πριν το ντέρμπι!

Ολυμπιακός: Εντυπωσιακή ρεβάνς στην Άμφισσα πριν το ντέρμπι!

Ο Ολυμπιακός “έβγαλε την υποχρέωση”, επικράτησε και στον επαναληπτικό αγώνα του αξιόμαχου Φωκικού με το… χορταστικό 5-3 και με συνολικά 10-4 υπέρ του γκολ πέρασε στους “16” του Κυπέλλου. Η προσοχή των Πειραιωτών στρέφεται πλέον στο μεγάλο σαββατιάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο

Οι δυο ομάδες προσέφεραν υπέροχο θέαμα, κάτι που φαίνεται και από το εύρος του σκορ. Οι “ερυθρόλευκοι” έπαιξαν όσο χρειαζόταν με τον Μίτσελ να δίνει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς παίκτες οι οποίοι δεν έχουν αγωνιστεί αρκετά μέχρι τώρα σε Ελλάδα κι Ευρώπη. Απ’ την άλλη, οι γηπεδούχοι έπαιξαν ανοικτά και βοήθησαν στο να γίνει ένα εξαιρετικό ματς.

Οι Παιραιώτες μπήκαν μουδιασμένα στο γήπεδο και βρέθηκαν νωρίς πίσω στο σκορ χάρη σε τέρμα του Φράγκου στο 9’. Η αντίδραση του Ολυμπιακού ήταν άμεση, αφού μέσα σε 18 λεπτά πέτυχε τέσσερα γκολ.

Ο Φουστέρ στο 16’ ισοφάρισε, επτά λεπτά αργότερα ο Βάις έγραψε το 1-2, ενώ το 1-3 έγινε από τον Ολαϊτάν. Διαστάσεις θριάμβου έδωσε με όμορφη λόμπα ο Εντινγκά στο 34’ και ο Ολυμπιακός χαλάρωσε.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι βρήκαν την ευκαιρία να αντιδράσουν. Αρχικά ο Ράντι μείωσε στο 51’ σε 2-4, με τον Άλβαρεζ να βάζει ξανά τον Φωκικό στο ματς (3-4) με μία γκολάρα στο 74’. Στο 86’ ο νεαρός Παπασάββας έβαλε το όνομά του στη λίστα τον σκόρερ μ’ ένα εντυπωσιακό σουτ, γράφοντας το τελικό 3-5.

Φωκικός (Γιώργος Κούτσης): Λαντζάνο, Πεχλιβανώπουλος, Καλαγκάνης, Πολυχρονάκης, Αλά, Σκαρίμπας (68’ Ζαχαρόπουλος), Τζέκος, Θέος (76’ Γεωργουσόπουλος), Άλβαρεζ (89’ Κυριάκης), Ράντι, Φράγκος. 

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Μέγιερι, Σαλίνο (63’ Παπάζογλου), Μεντζανί, Παπαδόπουλος, Βούρος, Εντιγκά (46’ Σάλιακας), Γιαταμπαρέ, Φουστέρ (46’ Παπασάββας), Βάις, Ολαϊτάν, Σέποβιτς. 

Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών) 
Βοηθοί: Ελευθερίου (Αθηνών), Καμπούρης (Εύβοιας)

Διαβάστε ακόμα…

“Αγγαρεία” – Νίκη και στην Καρδίτσα για ΠΑΟΚ

Ο Μπεργκ “υπέγραψε” την πρόκριση για τον Παναθηναϊκό

“Σφράγισε” το… εισιτήριο στη Ριζούπολη ο Απόλλων

Η… μπίλια στη Νίκη – Αποκλείστηκε και ο Πανθρακικός

(Χ)αλαρή πρόκριση για Πανιώνιο

Ο τερματοφύλακας του Αστέρα Μαγούλας απέκλεισε τον Λεβαδειακό!

Το “μπαμ” ο Αιγινιακός στο Κύπελλο – ΠΑΣ… σπίτι σου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε