Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Ας ζητήσει δανεικά από τους… φίλους του ο Κομπότης

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού αντέδρασαν στην ανακοίνωση του Λεβαδειακού και κάλεσαν τον Κομπότη να ζητήσει εκτός από παίκτες και δανεικά για να καλύψει τη χασούρα.

Στην ανακοίνωσή του ο Λεβαδειακός αναφέρει ότι 300 φίλαθλοι του Παναθηναϊκού μπήκαν στο γήπεδο πληρώνοντας μόλις 11 εισιτήρια κάτι που σημαίνει ότι ο κάθε φίλαθλος πλήρωσε 0,73 ευρώ για να δει το ματς.

Η ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει οτι κατά τον χθεσινό αγώνα του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ με τον Παναθηναϊκό στη Λιβαδειά, συνέβη το εξής: Στο γήπεδο της Λιβαδειάς, χθες, οι πρώτοι 200 οπαδοί του Παναθηναϊκού μπήκαν προκειμένου να παρακολουθήσουν τον αγώνα, πληρώνοντας την αξία του εισιτηρίου που ήταν 20 ευρώ για τον καθένα. Στη συνέχεια όμως, άλλοι 300 οπαδοί του Παναθηναϊκού εισήλθαν στο γήπεδο πληρώνοντας μόνο 11 εισιτήρια, δηλαδή 220 ευρώ και οι 300. Αυτό σημαίνει οτι στον καθένα οπαδό αναλογούν 0,73 ευρώ. Τόσα πλήρωσε για να παρακολουθήσει τον αγώνα. Και όμως αληθινό! Συμβάν που ίσως έχει θέση στο βιβλίο Γκίνες.”

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού απάντησαν, μέσω κύκλων:

«Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Λεβαδειακός για τους οπαδούς μας, που υποχρεώθηκαν να πληρώσουν 20 ευρώ για να δουν την ομάδα τους στο συγκεκριμένο γήπεδο. Καταρχήν το όποιο ‘θέμα εισόδου’ δεν μπορεί να αφορά τον φιλοξενούμενο Παναθηναϊκό, από τη στιγμή κιόλας που έχουμε παράπονα με τον έλεγχο, τη στάση και την συμπεριφορά της Αστυνομίας σε σχέση με όσα ισχύουν σε αντίστοιχες περιπτώσεις άλλων ομάδων. Αν πάντως ο γνωστός και μη εξαιρετέος στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου κ. Κομπότης πιστεύει ότι πέρα από τα τέσσερα γκολ που δέχτηκε η ομάδα του, ζημιώθηκε και οικονομικά, τότε μπορεί εκτός από παίκτες να ζητήσει από τους επί χρόνια καλούς του φίλους και δανεικά χρήματα ώστε να καλύψει τη ζημιά. Άλλωστε, είναι της μόδας τελευταία.”

Αντέδρασε για την τιμωρία του Αναστασίου ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός: “Όποιος θέλει ας προσπαθήσει να μας πάρει την Λεωφόρο”

Δεκαήμερος αποκλεισμός από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα στον Αναστασίου!

Αμφίβολος για το ματς με την Skoda Ξάνθη ο Σίλντενφελντ

Ενοχλημένοι στον Παναθηναϊκό με τη στάση της αστυνομίας

Τα χαμόγελα επέστρεψαν στον Παναθηναϊκό

Περίπατος… για Παναθηναϊκό – “Τεσσάρα” στον Λεβαδειακό με γκολάρα Λαγού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε