Παρασκευή, 3 Μαΐ
24oC Αθήνα

Πέταξαν ποτήρι στο πρόσωπο του Αναστασίου: “Δυστυχώς, χάθηκε ο πολιτισμός”

ΦΩΤΟ Newsports
ΦΩΤΟ Newsports

Ζαλισμένος από το ποτήρι που δέχθηκε αλλά και ευτυχισμένος από τον θρίαμβο της ομάδας του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Αναστασίου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Παναθηναϊκού: 

«Ζαλίζομαι λίγο, αλλά είμαι καλά. Είδα μία υπέροχη ατμόσφαιρα σε αυτό το γήπεδο την Τρίτη, στο παιχνίδι με την Μάντσεστερ, αλλά σήμερα δυστυχώς χάθηκε ο πολιτισμός, κρίμα. Ερχόμαστε να παίξουμε ένα παιχνίδι και κινδυνεύει η ακεραιότητά μας. Ξέρουμε πως έχουμε δυνατότητες και προσπαθούμε να σταθεροποιηθούμε για να βρούμε την ταυτότητά μας. Στα μεγάλα παιχνίδια προσπαθούμε και είμαστε πάντα εκεί. Συνεχίζουμε τη δουλειά και στα λεγόμενα μικρά ματς για να έχουμε καλύτερη νοοτροπία και να βελτιωνόμαστε παιχνίδι με το παιχνίδι». 

«Μια αλλαγή περίμενα σε σχέση με το ματς του Ολυμπιακού με τη Γιουνάιτεντ, να παίξει δηλαδή ο Φουστέρ. Πριν από κάθε ματς ο προπονητής επιλέγει τους παίκτες με τους οποίους πιστεύει πως μπορεί να κάνει τη ζημιά. Εγώ πίστευα πως μπορούμε να κερδίσουμε. Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε συγκεκριμένα πράγματα στην προπόνηση και φάνηκε πόσο πολύ θέλαμε τη νίκη. Δείξαμε πως ήμασταν η καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο και δίκαια πανηγυρίσαμε τους τρεις βαθμούς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Δακρυγόνα και κυνηγητό στο “Καραϊσκάκης”


Ούτε αήττητο, ούτε φιέστα! Ο Παναθηναϊκός διέσυρε τον Ολυμπιακό


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε