Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Premier League, Κρίσταλ Πάλας – Νιουκάστλ: Πανό κατά των Σαουδαράβων από οπαδούς των γηπεδούχων

Premier League, Κρίσταλ Πάλας – Νιουκάστλ: Πανό κατά των Σαουδαράβων από οπαδούς των γηπεδούχων
ΦΩΤΟ Reuters

Οι οπαδοί της Κρίσταλ Πάλας είπαν μέσω ενός πανό την άποψή τους για τους νέους ιδιοκτήτες της Νιουκάστλ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης των δύο ομάδων για την 9η αγωνιστική της Premier League.

Την έντονη αντίθεσή τους στο γεγονός πως η Premier League επέτρεψε το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς στη Νιουκάστλ εξέφρασαν με ένα «καυστικό» πανό οι οπαδοί της Κρίσταλ Πάλας. Συγκεκριμένα στο πανό ο Πρίγκηπας Μπιν Σαλμάν από την Σαουδική Αραβία παρουσιάζεται κρατώντας ένα σπαθί με αίματα στο χέρι, με τον CEO της διοργανώτριας αρχής να κάνει την κίνηση «Όλα καλά» μέσα σε μία «λίμνη» από αίμα, έχοντας στο άλλο χέρι κρυμμένη τη σημαία του pride.

Θυμίζουμε πως ο Μπιν Σαλμάν κατηγορείται ότι υποκίνησε τη δολοφονία του δημοσιογράφου της Washington Post, Τζαμάλ Κασόγκι κι αφετέρου για την ελάχιστη δουλειά που έχει γίνει στην προώθηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στη χώρα του.

Στη μέση του σκίτσου αναγράφονται όλα τα αδικήματα για τα οποία κατηγορούνται οι Σαουδάραβες ιδιοκτήτες της Νιουκάστλ και παρ’ όλα αυτά του επετράπη να εισέλθουν στον κύκλο των διοκτητών της Premier League. Οι οπαδοί της Κρίσταλ Πάλας «τίκαραν» όλα τα κουτάκια, κατηγορώντας τον Πρίγκηπα για τρομοκρατία, αποκεφαλισμούς, παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, φόνους, λογοκρισία και εκδιώξεις.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις