Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Premier League: Σχέδιο για ολοκλήρωση της σεζόν το καλοκαίρι με ματς χωρίς θεατές

Premier League: Σχέδιο για ολοκλήρωση της σεζόν το καλοκαίρι με ματς χωρίς θεατές
ΦΩΤΟ Reuters

Να γίνει επανέναρξη και κατ’ επέκταση ολοκλήρωση της σεζόν, αλλά με όλα τα ματς κεκλεισμένων των θυρών, σκέφτονται οι ιθύνοντες της Premier League, γυρνώντας τις ομάδες στη δράση ακόμα και μέσα στον Ιούλιο.

Τη ρήση ότι οι ακραίες καταστάσεις απαιτούν τη λήψη ακραίων μέτρων σκέφτονται να υιοθετήσουν οι ιθύνοντες του πρωταθλήματος Αγγλίας, καθώς η οριστική διακοπή της διοργάνωσης λόγω κορονοϊού θα επιφέρει δυσβάσταχτες οικονομικές ζημιές. 

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα “football.london”,  υπάρχει σχέδιο υπό εξέταση, στο οποίο οι ομάδες θα κληθούν να παίξουν τον Ιούλιο, με όλα τα ματς να διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών και τη σεζόν να ολοκληρώνεται σε διάστημα έξι εβδομάδων το αργότερο. 

Όσο για την διοργάνωση του Κυπέλλου Αγγλίας, αλλά και του Λιγκ Τρόφι -το Λιγκ Καπ έχει ολοκληρωθεί με νικήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι- το πιθανότερο είναι να μη συνεχιστούν για φέτος.

Θυμίζουμε ότι η Premier League έχει διακοπεί μέχρι τις 30 Απριλίου, ενώ στις 3 Απριλίου οι εκπρόσωποι των ομάδων θα έχουν νέα τηλεδιάσκεψη , με το ενδεχόμενο νέας παράτασης του “λουκέτου” να είναι το πιθανότερο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις