Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Premier League: Τρομερό παιχνίδι με έξι γκολ αλλά χωρίς νικητή ανάμεσα σε Άστον Βίλα και Μπρέντφορντ

Premier League: Τρομερό παιχνίδι με έξι γκολ αλλά χωρίς νικητή ανάμεσα σε Άστον Βίλα και Μπρέντφορντ

Σε ένα παιχνίδι με έξι γκολ, Άστον Βίλα και Μπρέντφορντ αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3, στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής για την Premier League.

Η Άστον Βίλα λίγο έλειψε να ηττηθεί από την Μπρέντφορντ στο «Villa Park», ωστόσο το σύνολο του Ουνάι Έμερι κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας, σε μια αναμέτρηση που είχε έξι γκολ και μια ανατροπή.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τα γκολ των Όλι Γουότκινς στο 39΄και Μόργκαν Ρότζερς στο 46΄, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να αντιστρέψουν πλήρως το σκορ.

Ο Ζάνκα στο 59΄, Μπράιαν Μπουμό στο 61΄ και ο Γιαν Γουισά στο 68΄έκαναν το 1-3 για την Μπρέντφορντ, ωστόσο ο Γουότκινς στο 80΄ισοφάρισε σε 3-3 για την Άστον Βίλα.

H Γουέστ Χαμ με τον Ντίνο Μαυροπάνο στο βασικό της σχήμα κέρδισε 1-2 με ανατροπή την Γουλβς και έφτασε τους 48 βαθμούς, όσους και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Γουλβς προηγήθηκε με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πάμπλο Σαράμπια στο 33΄, με τα «σφυριά» να φτάνουν στην ανατροπή με τα γκολ των Λούκας Πακετά στο 72΄και Τζέιμς Γουόρντ Πράους στο 84.

Νίκη που την κρατάει σε τροχιά Ευρώπης πήρε και η Νιούκαστλ, καθώς οι «καρακάξες» κέρδισαν 1-0 την Φούλαμ στο Λονδίνο, χάρη στο γκολ του Μπρούνο Γκιμαράες στο 81΄.

Τα αποτελέσματα του Σαββάτου(6/04/24) στην Premier League

Κρίσταλ Πάλας – Μάντσεστερ Σίτι 2-4

Άστον Βίλα – Μπρέντφορντ 2-3

Έβερτον – Μπέρνλι 1-0

Φούλαμ – Νιούκαστλ 0-1

Λούτον – Μπόρνμουθ 2-1

Γουλβς – Γουέστ Χαμ 1-2

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις