Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Πρώτα η Άλκμααρ

Μαρέσκα:

Ο Έντσο Μαρέσκα τόνισε ότι το ματς κόντρα στην πρωταθλήτρια Ολλανδίας είναι το σημαντικότερο μέχρι τώρα για τον Ολυμπιακό.

Αν και η ισοπαλία βολεύει τους ερυθρόλευκους ο Ιταλός μέσος στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου δήλωσε ότι η ομάδα του θα παίξει για τη νίκη.
“Είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Είναι το πιο σημαντικό ματς μέχρι τώρα στη διοργάνωση. Μετά θα κοιτάξουμε τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Είμαστε επαγγελματίες και θα πρέπει να ξεπεράσουμε την τελευταία ισοπαλία στο πρωτάθλημα. Οι παίκτες πάντα προσπαθούν για το καλύτερο σε ένα παιχνίδι. Αυτή είναι η δουλειά του κάθε ποδοσφαιριστή και εμείς αύριο θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε.

Άλλη διοργάνωση το πρωτάθλημα και άλλο το Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι ένα παιχνίδι το οποίο θέλουμε να νικήσουμε, αλλά και η ισοπαλία θα είναι ένα καλό αποτέλεσμα. Ξέρουμε ότι η Άλκμααρ είναι πολύ καλή ομάδα. 

Θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε, αλλά ακόμη και αν δεν τα καταφέρουμε γιατί όχι να μην μπορέσουμε να νικήσουμε την Άρσεναλ. Ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά.”

Ο Μαρέσκα διέψευσε κατηγορηματικά δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για επιστροφή του στην Ιταλία και συγκεκριμένα στην Αταλάντα.

“Είναι ψέμα αυτό. Δεν έχει περάσει από το μυαλό μου να γυρίσω. Είμαι ευχαριστημένος εδώ και δεν σκέφτομαι να φύγω”. 

Δείτε τι έγινε στον αγώνα του Γ. Καραϊσκάκης

Απάντηση Μώραλη σε Πατέρα

Κούμαν: Θα νικήσουμε εύκολα

Ζίκο: Θα μπω να παίξω

Μπράβο: Νίκη στην Ολλανδία

“Γκάζια” Κόκκαλη στην προπόνηση της Κυριακής.

Προβλήματα στην Άλκμααρ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε