Πέμπτη, 2 Μαΐ
22oC Αθήνα

Στην αναμονή ο Παναθηναϊκός

Στην αναμονή ο Παναθηναϊκός

Τα τελευταία κομμάτια του παζλ που θα συνθέσουν το ρόστερ του Παναθηναϊκού αναμένεται να συμπληρωθούν τις επόμενες μέρες.

Ο Ατζαγκούν, ο Πράνιτς και ο Ντιαρά είναι οι τρεις βασικοί υποψήφιοι για να συμπληρώσουν το ρόστερ του Παναθηναϊκού, ωστόσο οι “πράσινοι” είναι αναγκασμένοι να περιμένουν μερικές μέρες για να τους εντάξουν στο δυναμικό τους.

Ο Ατζαγκούν είναι κλεισμένος ωστόσο ο Νιγηριανός μέσος δεν αναμένεται στην Αθήνα πριν τα τέλη της επόμενης εβδομάδας, λόγω των δυσκολιών που αντιμετωπίζει στην εξασφάλιση βίζας.

Όσον αφορά τον Πράνιτς, ο Κροάτης μέσος συναντήθηκε χθες με τη διοίκηση της Σπόρτινγκ και αξίωσε 500.000 ευρώ ως αποζημίωση για να αποδεσμευτεί αλλά το ποσό κρίθηκε υπερβολικό από την ομάδα του.

Πάντως οι δύο πλευρές θα έχουν εκ νέου επαφές για να βρεθεί η χρυσή τομή, αφού ο πορτογαλικός σύλλογος δεν θέλει να πληρώνει με 700.000 ευρώ (χωρίς να υπολογίζεται η εφορία) ετησίως και μέχρι το 2015 έναν παίκτη που είναι εκτός πλάνων, αλλά και ο 32χρονος άσος επιθυμεί να αγωνίζεται και έχει ήδη συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό για τέσσερα χρόνια έναντι 350.000 ετησίως.

Παράλληλα, στο “τριφύλλι” θα έχουν συνάντηση και με τον Μαχαμαντού Ντιαρά.  Ο μέσος από το Μάλι έχει αρχίσει να αποθαρρύνεται για την εύρεση ομάδας σε Premiership ή Ligue 1 και ο χρόνος δουλεύει υπέρ των «πράσινων» που του προσφέρουν συμβόλαιο το οποίο θα τον πληρώνει ανά συμμετοχή και μόνο εφόσον πειστούν από τα ιατρικά τεστ πως είναι σε θέση να προσφέρει. 

Άγνωστος χρηματοδότης στον Παναθηναϊκό!

“Πόρτα” του Παναθηναϊκού σε Σάντερλαντ για Μαυρία!

Νέα… τροπή με Μαυρία – Επανέρχεται η Σάντερλαντ!

Η… μέρα του Πράνιτς – “Τελειώνει” του Ατζαγκούν στον Παναθηναϊκό

Σάνι: Με θέλει ο Παναθηναϊκός

Παρουσιάστηκαν οι… νέοι “πράσινοι” – Νταμπίζας: Ξανά ανταγωνιστικός ο Παναθηναϊκός

Αλλάζει ονομασία – Από “Απήλιον”… “Γ. Καλαφάτης”

Διαψεύδουν Παναθηναϊκός και Τσακίρης για… εμπλοκή με “Απήλιον”

Πρόβλημα στην συμφωνία Παναθηναϊκού – Τσακίρη για το “Απήλιον”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε