Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Super League 2: Απώλειες βαθμών για τους πρωτοπόρους

Super League 2: Απώλειες βαθμών για τους πρωτοπόρους
Intime.gr

Απώλειες για τους τρεις πρώτους της κατάταξης και σημαντικές νίκες για Καλαμάτα και Αιγάλεω, περιλάμβαναν τα σημερινά (9/2) εξ αναβολής παιχνίδια στον Β΄ όμιλο της Super League 2. Έχασε.. έδαφος και η Ξάνθη στον Α όμιλο.

Ο Λεβαδειακός, αν και προηγήθηκε μόλις στο 2ο λεπτό με τον Χάμοντ, είδε τον Τετέι να ισοφαρίζει και την Κηφισιά να του αποσπά ισοπαλία 1-1. Ακόμη και με αυτό το «στραβοπάτημα», πάντως, οι Βοιωτοί έμειναν μόνοι στην κορυφή, καθώς η Καλλιθέα γνώρισε απροσδόκητη εντός έδρας ήττα με 2-0 από την Επισκοπή, ενώ η ΑΕΚ Β΄ ηττήθηκε 1-0 από τον -εκ των ουραγών- Ηρόδοτο στη Νέα Αλικαρνασό.

Με πρωταγωνιστή για άλλη μία φορά τον Λουκίνα, που πέτυχε δύο γκολ, η Καλαμάτα επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας 3-1 της Ρόδου, και ανέβηκε τρίτη. Λίγο καιρό αφότου έμεινε ελεύθερος από το «τριφύλλι», ο Σέχου «πλήγωσε» την παλιά του ομάδα, καθώς με δικό του τέρμα το Αιγάλεω επικράτησε 1-0 στον Ασπρόπυργο του Παναθηναϊκού Β΄ και μείωσε τη διαφορά που το χωρίζει από την κορυφή. Τα Χανιά, τέλος, αν και βρέθηκαν αρχικά πίσω στο σκορ, επικράτησαν 3-1 του Αστέρας Βλαχιώτη.

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα σε Ξάνθη και Πανσερραϊκό, ένα αποτέλεσμα που δεν βολεύει καμία από τις δύο. Αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Κεφαλάς για τους φιλοξενούμενους, στο 90′. Η Ακριτική ομάδα έμεινε τρίτη, στο -7 από την κορυφή, ενώ ο Πανσερραϊκός παρέμεινε εντός της «επικίνδυνης ζώνης».

Ο ΠΑΟΚ Β΄, αν και προηγήθηκε με τον Τζίμα, παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στην ουραγό Καβάλα στη Θεσσαλονίκη, ενώ στο θεσσαλικό ντέρμπι ο Ολυμπιακός Βόλου πέτυχε νίκη… ελπίδας στα Τρίκαλα με 2-1 επί της ομώνυμης ομάδας

Το σημερινό πρόγραμμα των εξ αναβολής αγώνων

Α’ όμιλος

10η αγωνιστική

ΠΑΟΚ Β’-Καβάλα 1-1

(21′ Τζήμας – 38′ Σουλεϊμάν)

13η αγωνιστική

Ξάνθη-Πανσερραϊκός 0-0

14η αγωνιστική

Τρίκαλα-Ολυμπιακός Βόλου 1-2

(30′ Ευθυμίου – 27′ Ντιαμπί, 69′ Ξύδας)

Β’ όμιλος

8η αγωνιστική

Καλλιθέα-Επισκοπή 0-2

(48′ Σταθόπουλος, 54′ Πέτρου)

12η αγωνιστική

Χανιά-Αστέρας Βλαχιώτη 3-1

(12′ Τσαμούρης, 23′, 32′ Μπαΐροβιτς)

Ηρόδοτος-ΑΕΚ Β’ 1-0

(78′ Ποζαντζίδης)

Λεβαδειακός-Κηφισιά 1-1

(2′ Χάμοντ – 62′ Τετέ)

Ζάκυνθος-Εργοτέλης (Αναβλήθηκε)

13η αγωνιστική

Παναθηναϊκός Β’-Αιγάλεω 0-1

(58′ Σέχου)

15η αγωνιστική

Καλαμάτα-Ρόδος 3-1

(21′, 38′ πεν. Λουκίνας – 32′ Αναστασόπουλος αυτ,.)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις