Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Super League 2: Νέα «απώλεια» για Αναγέννηση Καρδίτσας – Καλαμάτα και Καλλιθέα έκαναν «δώρο» στον Λεβαδειακό

Super League 2: Νέα «απώλεια» για Αναγέννηση Καρδίτσας – Καλαμάτα και Καλλιθέα έκαναν «δώρο» στον Λεβαδειακό
Intime.gr

Ηρακλής και Αναγέννηση έμειναν στο 1-1 μετά από ματσάρα στη Θεσσαλονίκη, με την ομάδα της Καρδίτσας να χάνει και πάλι βαθμούς και να… απομακρύνεται από τις πρώτες θέσεις στο Β’ Όμιλο στη Super League 2. Στο “μεγάλο” ματς του Ν’ Ομίλου, το Καλαμάτα – Καλλιθέα έμεινε στο 2-2 κι έτσι ο Λεβαδειακός είδε τη διαφορά του να αυξάνεται από τις δυο ομάδες.

Αν και βρέθηκε από το 3ο λεπτό να χάνει και να παίζει με δέκα παίκτες, ο Ηρακλής κατάφερε να αποσπάσει ισοπαλία 1-1 από την Αναγέννηση Καρδίτσας στη Θεσσαλονίκη, σε εξ αναβολής αναμέτρηση για τη 12η αγωνιστική του Α΄ ομίλου της Super League 2. Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν στο ξεκίνημα πέναλτι και αποβολή του Άγγελου Παπαστεριανού, με τον Γκίνη να ανοίγει το σκορ, όμως ο «Γηραιός» απάντησε στο 18΄ με τον Κάκκο.

Η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε γρήγορα, καθώς στο 32΄ αποβλήθηκε ο Λαρέα, αλλά το σκορ δεν άλλαξε, παρότι οι «κυανόλευκοι» είχαν δοκάρι στο β΄ ημίχρονο με τον Αλεξιτς.

Η Αναγέννηση Καρδίτσας έχασε για μια ακόμα αγωνιστική βαθμούς και με ματς λιγότερο βρίσκεται στην 4η θέση και στο -12 από την πρωτοπόρο του Β’ Ομίλου, Βέροια. Ο Ηρακλής έμεινε 7ος φτάνοντας τους 26 βαθμούς.

Στο “μεγάλο” ματς του Ν. Ομίλου, το Καλαμάτα – Καλλιθέα μας έδωσε ένα εντυπωσιακό 2-2, με τις δυο ομάδες να παραμένουν ισόβαθμες στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα (35 βαθμοί) και στο -3 από τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό.

Να αναφέρουμε πάντως πως η αθηναϊκή ομάδα έχει δυο ματς λιγότερα από τους Βοιωτούς, ενώ η “μαύρη θύελλα” χρωστάει ένα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις