Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Superleague 1: Δέκα ομάδες πήραν άδεια για Ελλάδα και Ευρώπη

Superleague 1: Δέκα ομάδες πήραν άδεια για Ελλάδα και Ευρώπη
ΦΩΤΟ Intime

Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας χορήγησε άδεια για τις εγχώριες και τις διεθνείς διοργανώσεις σε 10 ομάδες της Superleague 1.

Βόλος, Λαμία, Παναιτωλικός, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Άρης, ΑΕΚ και Αστέρας Τρίπολης ήταν οι ομάδες που είχαν πλήρεις φακέλους, με Απόλλωνα Σμύρνης, ΠΑΣ Γιάννινα, Ιωνικό και Ατρόμητο να λαμβάνουν άδεια μόνο για την Ελλάδα.

Η ενημέρωση από την ΕΠΟ

“Κατά την συνεδρίασή του το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, εξέτασε όλους τους φακέλους των ΠΑΕ της Α’ Εθνικής Κατηγορίας (Super League 1) και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Χορηγεί την άδεια για τις διεθνείς διοργανώσεις UEFA (άδεια UEFA) και τις εγχώριες διοργανώσεις (άδεια Super League 1) για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023 στις ΠΑΕ:

ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ, ΛΑΜΙΑ, ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, ΟΦΗ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΠΑΟΚ, ΑΡΗΣ, ΑΕΚ, ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.

Χορηγεί την άδεια για τις εγχώριες διοργανώσεις (άδεια Super League 1) για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023 στις ΠΑΕ:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ, ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ΙΩΝΙΚΟΣ, ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ.

Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης κατά τη συνεδρίασή του εξέτασε επίσης τους φακέλους των σωματείων ποδοσφαίρου γυναικών που αιτήθηκαν άδεια για συμμετοχή στο Champions League Γυναικών της UEFA και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

Χορηγεί άδεια συμμετοχής στο Champions League Γυναικών της UEFA στα σωματεία ΑΒΑΝΤΕΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΕΛ, ΑΣ ΠΑΟΚ.

Δεν χορηγεί άδεια συμμετοχής στο Champions League Γυναικών της UEFA στο σωματείο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΓΣ λόγω μη εμπρόθεσμης υποβολής του φακέλου και ελλιπών οικονομικών στοιχείων.

Κατά των ανωτέρω αποφάσεων μπορεί να ασκηθεί έφεση εντός προθεσμίας τριών ημερολογιακών ημερών από την κοινοποίησή τους”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις