Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Superleague 1, Ιωνικός – ΠΑΣ Γιάννινα 0-0: Νίκησαν οι άμυνες στη Νίκαια

Superleague 1, Ιωνικός – ΠΑΣ Γιάννινα 0-0: Νίκησαν οι άμυνες στη Νίκαια
ΦΩΤΟ Intime

Ο Ιωνικός έμεινε στη “λευκή” ισοπαλία 0-0 με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος κράτησε το μηδέν στην άμυνά του για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι στη φετινή Superleague 1.

Αυτή ήταν πάντως η πρώτη απώλεια βαθμών για τους Γιαννιώτες στο πρωτάθλημα, την ώρα που οι Νικαιώτες συνέχισαν τις καλές εμφανίσεις μετά και τη νίκη επί του Άρη την περασμένη αγωνιστική.

Το παιχνίδι

Το ματς ήταν δυνατό από τα πρώτα λεπτά, αλλά με τα μαρκαρίσματα να είναι περισσότερα από τις καλές φάσεις. Ο ΠΑΣ Γιάννινα βρέθηκε πρώτος πολύ κοντά στο γκολ, με τον Εραμούσπε να χάνει μία τεράστια ευκαιρία στο 35′, πλασάροντας άουτ εξ επαφής, μετά από εκτέλεση φάουλ από δεξιά.

Στο 41′ ήταν η σειρά του Ιωνικού να “απειλήσει”, με τον Τουράμ να έχει διπλή ευκαιρία για κεφαλιά, να σηκώνεται καλά τη δεύτερη εξ αυτών, αλλά να στέλνει την μπάλα πάνω από τα δοκάρια, παρότι βρισκόταν στα δύο μέτρα από την εστία.

Σημαντική ευκαιρία έχασε και ο Τσιγκρίνσκι στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, αφού δεν πρόλαβε να βάλει σωστά το πόδι του στο δεύτερο δοκάρι και έστειλε την μπάλα επίσης άουτ, με το 0-0 να παραμένει μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Ακόμη λιγότερες ήταν όμως οι σημαντικές στιγμές στο δεύτερο μέρος, με τον Ιωνικό να φθάνει και πάλι πιο κοντά στο γκολ, αλλά τον Ντάλτσιο να σπαταλά την ευκαιρία στο 67′. Ο Βραζιλιάνος πέρασε και τον Λοντίγκιν, αλλά δεν κατάφερε να γυρίσει την μπάλα προς την εστία, στέλνοντάς την στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Το 0-0 ήταν έτσι και το τελικό σκορ, με τον Ιωνικό να μένει αήττητος στην έδρα του και τον ΠΑΣ Γιάννινα στο πρωτάθλημα, αφού μετά από τρεις αγώνες έχει δύο νίκες και μία ισοπαλία, χωρίς να δεχθεί ούτε ένα γκολ.

Οι Γιαννιώτες είχαν πάντως την πρώτη απώλεια βαθμών και απέκτησαν “συγκατοίκους” στην πρώτη θέση της βαθμολογίας της Superleague. 

Οι συνθέσεις στο Ιωνικός – ΠΑΣ Γιάννινα

Ιωνικός: Χουτεσιώτης Μύγας, Σάντσες, Τσιγκρίνσκι, Βαλεριάνος Ρομαό, Ντάλσιο (90+2′ Πογκοσιάν), Άοσμαν (83′ Μάναλης), Ματσούκας (90′ Κωνσταντινίδης), Μπουένο (46′ Κάνιας), Τουράμ

ΠΑΣ Γιάννινα: Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πίρσμαν, Καραχάλιος, Ντομίνγκεθ , Λώλης (46′ Μιλιντσεάνου), Γκαρντάβσκι (52′ Μορέιρα), Σνάιντερ, Περέα (90+2′ Παντελάκης)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις